Jump to content
E-sigareti foorum

number47

Tavakasutaja
  • Postitusi

    20
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling

Converted

  • Varustus
    VTC mini, Pipe Mechmod, Cubis, Erlkönigin
  1. number47

    Evic-VTC mini

    Õigus - see on coili läbiva voolu tugevus.
  2. Liqua Turkish Tobacco on tõesti nagu keegi oleks hommikul püksi kusenud. Mul üks töökaaslane pruugib toda regulaarselt - hoiab tööd segavad kohvitajad ja niisama jutustajad kabinetist eemal
  3. Istusime just seltskonnas ja võrdlesime oma aurumasinaid. Tuli siis jutuks ka coli keeramine ja kanthal traat. Järsku üks neiu tõusis püsti ja ütles, et läheb teeb rõdul ühe tavalise suitsu ilma anaal-traadita.
  4. Ma kasutan selliseid toorikuks. Just eile õhtul sai üks riba lõigatud. http://www.thebodyshop.ee/ee/tooted/naole/aksessuaarid/85385/
  5. No vot ei tea, mis seisus see pluss enne oli - teda oli kaasas olnud nibu-akuga juba mõnda aega pruugitud- ju siis oli üles tõuganud.
  6. Lisaks repliigi korras, et Panasonicu "+" klemm võib osutuda pisut liiga madalaks. Täna just oli ühel töökaaslasel mure, et oli Spezzi käest oma Vamole lisaaku ostnud ja masin pilti ette ei võtnud. Multimeetriga mõõtes oli aku korras. Vamol on + põhimõtteliselt seda ümbritseva dielektriku rõngaga tasa ning kui akul seda "nibu" välja ei ulatu, siis kontakti ka ei ole. Niisiis enne kui arvate, et aku on vigane kontrollige, kas + on korralikult ühenduses. Tegin sinna ühe kõrgenduse aku "nibule". Samas peaks töötama ka Vamo + kontaktile väikese tinakühmu peale jootmine - teises otsas on ju nagunii vedru.
  7. Ma ei hakanud dryburni proovimagi - tegin igaks juhuks väikese katse enne tuletiku ja vatitupsuga Uus maitse jõuab kah väga ruttu kohale, kui teise vedeliku paned (mul BCC, mitte pikkade lõngadega versioon)
  8. Wick oli muutunud puruvana kujuliseks. Pesu käigus lagunes ära ja tuligi kiire õhtune puuvillaring teha. Täiesti töötav lahendus - vatt ja viis keerdu.
×
×
  • Create New...