Jump to content
E-sigareti foorum

olari

Tavakasutaja
  • Postitusi

    78
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by olari

  1. Valveseadmed, IP kaamerad,analoog kaamerad, NVR ja DVR salvestid. Nas serverid,telerid jpm. Kui on mingeid erisoove, siis on kõik küsimused oodatud: [email protected] Kõikidele foorumi inimestele soodsamad hinnad www.rackler.ee kodulehelt. Foorumi kasutajatele sooduskood: 58483383 Tootegrupid mille puhul koodi kasutada saab. http://rackler.ee/valvekaamerad/wifi-ja-IP-kaamerad http://rackler.ee/valvekaamerad/analoog-kaamerad http://rackler.ee/valvekaamerad/HD-SDI http://rackler.ee/valvekaamerad/IP-salvestid-NVR http://rackler.ee/valvekaamerad/analoog-salvestid-DVR Sooduskoodi kasutamis juhend Et sooduskoodi kasutada peab olema klient registreerinud meie kliendiks kodulehel www.rackler.ee ja, siis saab oma konto ostukorvis sisestada valikusse (kasutage sooduskuupongi koodi) oma koodi.
  2. Hea Apirele coile keerata https://www.fasttech.com/p/1573600 pole paremat lahendust leidnud.
  3. Tegelt pole asi nii vaid täidan aspire nautilust korra paari päeva tagant.
  4. Sa oled asjast valesti aru saanud, seda ei jooda
  5. 25-100 ml päevas. Kas keegi teeb järgi?
  6. Kondekas on see mis teeb töö ära kui on sitt aku.
  7. Aga see reguleerimise põhimõte ongi see ,et kui sa paned enda vajaduste järgi asjad paika siis peaks toru ise tegema nii ,et need ka püsiksid seal ja kui ei jõua hoida seal siis peaks pilt kotis olema ja akut vaja laadidida.
  8. Jah arvatavasti oli viga lihtsalt minu evic torus. Kogu jutu lõpuks ütleksin ikka ,et soovitan kõigile Aspire Nautilus.
  9. Ega tegelikult ei soovinudki vaidlust tekitada siis vaid panna pilt ja natukene infot. Loogiline on see ,et ilma kivita suits mehaaniline mod ei saagi reguleerida kui ainult aku abil ehk kui paned parema aku on ka parem tulemus. Ja reguleeritav peaks olema nii ,et kui paned paika oma watid ja voldid siis peaks need ka nii olema mitte ,et võim kaob ära kui aku hakkab lõppema nagu evic Minul oli.
  10. Loe korralikult siis saad aru millest räägitaks.
  11. Käkil annab tunda kui jäänud 1/5 ,et peaks laadima aga korralikel pillidel 1/10 pealt. Aga eks iga asi ole erinev ja see kas kasutaja tunnistab või kiidab nn enda asja kui parimat või annab ausa tulemuse olgugi,et see võib osadel tunde halvaks teha kuna siis ei saanud soodsalt seda kõige parimat asja. Nt alguses kasutasin evic pea pool aastat ja siis proovisin teisi pille ja peale seda lihtsalt kinkisin evicu ära.
  12. Odavate käkkidega on selline jama ,et tõhusus langeb aga kui ikka õige pill siis hoiab lõpuni õiget pinget ja kui ei jõua hoida siis ütleb ,et lae akut.
  13. see ju suht kõikidega nii Jeesus sul on igav jälle ja tahad vaielda.
  14. No kui näiteks digitaalsed näitavad ,et 4,3 v ja 13 w siis peaks see ka nii olema või mis?
  15. Aspire Nautilus (Spezzi sahtlist) ja see toru akuga 18650 https://www.fasttech.com/p/1589900 on minuarust nagu mõeldud kokku. Toimib ilusti mis on kõige tähtsam aga ainult kui aku hakkab tühjaks saama siis natuke annab tunda ,et võimu pole nii nagu peaks.
  16. olari

    Uudiseid pangandusest

    Palun adekvaatset allikat... Sent from my Galaxy Nexus using Forum Fiend v1.1.7. www.google.com
×
×
  • Create New...