Jump to content
E-sigareti foorum

Erki Paet

Tavakasutaja
  • Postitusi

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Erki Paet

  • Sünnipäev 13.07.1985

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Kuressaare
  1. Suurt joonistaja pole, siis käin idee välja ja kui keegi tahab võib valmis joonistada. Oomil istuv mees/nais veipia siluett puhub välja aurupilve millel siis tekst (näiteks veipia nimi)
  2. Mina sain Elgery Groupilt kirja: Informeerime Teid sellest, et alates 08.07.2016 muutus Eesti Vabariigis Tubakaseadus, ning jõustus Tubakaseaduse §-i 22. Keelud tubakatoote ja tubakatootega seonduva toote jaemüügil punkt 2, mis keelab muuhulgas e-sigaretitoodete piiriülest kaugmüüki. Tubakaseadusega e-sigaretitoodete käitlemise kohta kehtestatud erinõuete rikkumise eest karistatakse rahatrahviga kuni 3200 eurot. Ei tea kui tõsiselt seda võtma peab, aga sellise trahvi puhul oleks hea kui lihtsalt ära võtavad ☺
  3. Jap, mul läks u 6 kuud. Läksin suitsust E-Sigaretile. Algul 18 järgmine kuu 12 siis juba 6mg aga tarbimine kasvas ka kõvasti. 6mg ja alla hakkasin ise aina lahjemaks segama. Ja ütleme et 7 kuu oli nii et läksid kodust välja ja auruti jäi koju kapile.. Kadus vajadus.
  4. 0 peale minnes hakkas algul vedeliku rohkem ka minema. Aga lõpuks ei viitsinud seda junni kaasas vedada. Aga 10kg tuli ikka juurde. Aga olen proovinud erinevaid viise loobumiseks (nõelravi, plaastreid, spreisi, naabrinaist ja ego pulk ei rahuldanud) aga vamo v5 ja kayfun tegid oma töö ära Sent from my PSP3455DUO using Tapatalk
  5. Mina läksin e-suitsule üle 12.sept.2014. Esimesed vedelikud sain walc'ilt ja need maitsed olid väga meeldivad. Esmase varustuse hankimise tänusõnad ütlen scuall'le. Esialgu oli 18mg järgmine kuu 12 mg. Siis avanes võimalus Marc'ilt baase ja maitseid tellima hakata ja hakkasin ise segama. Ja u 7 kuuga olin nikotiiniga 0mg jõudnud. Vahepeal sai uut varustust ostetu ja vana sõbrale antud. Ise olen nüüd pea 11 kuud tubaka vaba 4kuud nikotiinist vaba. Ja e- suits on jäänud seisma. Vahel mõõdaminnes vahel harva saab mõned mahvi tehtud. Kuid võin õelda et aastaga prii. Tänud siinsele rahvale
  6. Sai ka küsitlus ära täidetud. Kuigi loobunud ka veipimisest.
  7. Reedel pandi posti ja laupäev hommikul oli automaadis. Telefon oli sellel ajal sisse lülitatud ja levis. Täna küsisin trackingu ja nägin et kohal. Helistasin SmartPOSTi ja kood saadeti uuesti.
  8. Tänu tracking koodile sain teada et pakk kohal, siis sai helistatud ja saadeti uuesti. See siis elisa jama?
  9. Elisa teenindaja ütles et tal endal olevat ka olnud ja paaril tuttaval teises võrgus ka. Aga igaks juhuks tegi avalduse asja uurimiseks. Aga vaja oli numbrit kus sõnum tuleb. Aga minu telefon ei näita ühtegi nr ainult SmartPOST. Ja olen ka muidu väga rahul. 3 korda mis post24 kasutanud on täielikud pettumused olnu.
  10. Kas kellelgi teisel ka probleeme SmartPOSTi sms teavituse kohale jõudmisega? Smartpost väidab et sõnum välja saadetud ja kohale jõudnud, aga telefoni ei jõua. SP soovitab pöörduda teenusepakuja poole (Elisa). Elisas tuttav teenindaja ütles et teistel ka sellised probleemid. Umbes 10st korrast 2 pole sõnumit tulnud.
  11. Esimese tõsisem e suits oli vamo v5 + kayfun. Aga see pikk pulk kippus taskust välja kukkuma ja muidu ebamugav kaasas kanda. Siis sai soetatud Compilt nemesise kloon koos 3D tripperiga. Nüüd kasutusel ilma kickita 2*1,6 (0.8) oomist coili. Sees vtc5 akud. Maitset ja auru küllaga. Aga siiski kaasas kandmiseks sai soetatud iStick koos delta 16 ja väga rahul. Vamo sai sõbrale pärandatud ja ka e-suitsu peale meelitatud. Kui kellelegi peaks soovitama siis iStick + delta, piisavalt võimas ja pisike.
  12. Leitsin http://www.ravimiamet.ee/nikotiini-sisaldus-elektroonilistes-sigarettides-e-sigarettides et selle järgi alla 1,5 ei loeta ravimiks. Et kui ma tellin 30 ml X vedeliku 1.2 ml nikotiiniga siis ei tohiks probleemi olla. Või saan ma millestki valesti aru?
×
×
  • Create New...