Jump to content
E-sigareti foorum

sa5555

Tavakasutaja
  • Postitusi

    41
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Saad tuua kuni 20ml välisriigist. Tellida ei saa. Kui tellid sellise koguse ebayst ja vahele j ä ä d v ä ä natakse sulle aktsiis kraesse+ kopsakas trahv. Soovitan üldse maha jätta, sest praegu on see tegevus m õ tetult kalliks aetud.
  2. Fasttechist rta tellimisel on võimalus, et toll konfiskeerib selle?
  3. keegiM- Ei vaidle vastugi, maitse asi. Langeb valikusse ilmselt Aromamizer 6ml rdta või Geekvape griffin 6ml. Edit: Korras. Griffin olemas. Rahul asjaga. Teema sulgeda.
  4. "Tavacoil" = tehase coil?-jah Korda sai ta igatahes. Asi polnud minus.Sai pandud alla teine kangeri alumine osa ja rba coil. Viga kadus ära.. Ei ole eriti rahul Kangeriga ikka. Koguaeg nende toodanguga jama alates pro tankist. Kas Aspire Triton koos rba kitiga oleks normaalne või oskate midagi muud soovitada?
  5. Tere! Mulle meeldib veipida kõrgema pg sisaldusega mahlasid (liiga vedel?). Subtank rba on maitse suurepärane, aga kipub lekkima kohati õhuavadest vedeliku. Vatti panen mõõdukalt coilile. Piisavalt palju panen vatti, et coilist saab läbi libistada, aga piisavalt vähe, et dry hiti ei tuleks. Keeran tavalisi single coile 28 kanthalist. Watte on kuskil 25-40w 0.6/0.4 ohm coiliga. Netist teiste setupide pilte vaadates tundub, et mul peaks kõik timm olema. Tavacoilidega ei paista nii palju lekivat.
  6. http://www.epiip.ee/et/kangertech-vvvw/1580-kanger-subvod-kit.html Suht lihtne ehituselt ja algajale paras pulk
  7. Nii keerukaid retsepte ei kasuta nagu osad siin, aga viimati tegin sellise miksi kokku: 50/50 50ml vedelikule panin: 1/4 Pudelit Avoria WaldMaisterit 1/10 Pudelit Inawera Mentholit Päris mahe ja värske kooslus tuli
  8. Soovitan osta aspire et-s selle asemele. Kui akul 510 keere, siis koos 510 adapteriga (sissepoole keere). Kui keerme osa ulatub väljapoole, siis pole vaja.Sama sisud sobivad nagu sulle pragusele. Nova on paras jama (mul murdus ülemine osa). Kui raha rohkem, siis vaata kangeri toodangut. Muul juhul hangi eespool olev variant (selle raha eest parim) ja kokku tuleb 10 eurot. Vaata maitsevaur.ee lehte (seal saab käest-kätte Tartus). Aurusti sisusid saab ka osta sama raha eest rohkem kui nicorex putkas (4tk). http://www.maitsevaur.ee/tarvikud/varuosad/eleaf-ego-adapter http://www.maitsevaur.ee/tarvikud/aurustajad/aspire-et-s-aurustaja
  9. No hetkel tarbin 6ml 12mg kraami umbes. 2160ml aastas tuleb ära. Säilivusaeg on ca.2 aastat ja mul istuvad vedelikud jahedas ja pimedas kohas. Seega täitsa reaalne. Eks jään ootama ja kui tuleb konkreetne samm, siis vist varun endale.
  10. Kas on juba mõtekas 3 liitrit ette tellida?
  11. Sai tellitud siis 24mg ja 0mg baasvedeliku pikaajaline varu isiklikuks kasutamiseks. Kuskilt lipsas läbi, et kuni 20mg võib olla. Kui suur tõonäosus on ,et mind hakatakse kotima?
  12. Saksa tootja EZM vedelikud limette/mint ja ice/apfel on hetke lemmikud.
×
×
  • Create New...