Jump to content
E-sigareti foorum

Sander Sagar

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Sander Sagar

  • Sünnipäev 01.12.1989

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Paide

Converted

  • Varustus
    Snow Wolf + El Cabron.
  1. Sai siis fused clapton tehtud. Sees on 26g n80 ja väljaspool 36g ka1. Maitse on tunduvalt parem kui tavaline micro coil. Dual coil 6 keerdu on mul 0.16ohmu. Tundub, et enam tavalise micro coili peale tagasi ei lähe.
  2. Hetkeseisuga on keskmine kulu läinud 20-25ml päevas. Sellise koguse kohta olen paari kõrvalnähtu tähele pannud. Baasvedelik ja maitsestajad saavad kiirelt otsa ning akulaadija teeb koguaeg tööd.
  3. Snow Wolf 200w tc, Smok m80, Nemesis copper kloon, El Cabron ja 10 sony vtc5. Eelnevalt on olnud ka MVP2, Istick 50w, Lemo Drop ja Plume Veil mille olen kahele heale sõbrale edasi müünud, kuna ise enam ei kasuta. Akusi laen Nitecore D2 laadiaga.
  4. Pole see esimeses videos vend nii hull midagi Isegi lasen hetkel 0.12ohm coiliga minna. Mõnus soe ja mahlane vape. Sony vtc5 peab ilusti vastu. Pikemalt järjest tehes võtan iga natukese aja takka aku mech modist välja ja katsun, et ega liiga soojaks ei lähe. Korpus läheb küll päris soojaks aga akud on püsinud üsna leiged. Päevaga paugutan neli akut tühjaks. Sõbrad arvavad küll, et ma olen täis sõge vend.
  5. Tc mõte ongi ju, et kuiva kaltsuga kärssama ei hakkaks. Ma isiklikult ei ole seda tc proovinud aga netis niipalju juttu sellest, et ei tööta.
  6. Oman seda smoki ja tc ei toimi. Akusid vahetada ei saa, kuna akud juhtmete külge jootetud ning omavahel kinni pakitud.
  7. Ikka leiab. Läbi neti muidugi raske ja ise asun Paides.
  8. Sõidu- ja veoautode remont, kliima ja sõiduautode sillastend.
  9. Sander Sagar

    18650 Akud

    Mul on igapäevaselt 0.14-0.18ohm coilid ja mulle just meeldib selline soe kuuma poolne vape. EDIT: Hetke seisuga siis vtc5 nemesise sees ja 0.12ohm peal läheb 4-5 järjestikuse kopsutäiega kergelt soojaks aga mitte kuumaks.
  10. Sander Sagar

    18650 Akud

    Olen kuulnud, et sony vtc5 on hea aku aga kui hästi ta low ohm coiliga peab? Alla 0.2ohm siis. Homme tuleb nemesis copper kloon kus ned akud sees hakkavad olema kordamööda. Ning kuidas ma tean, et nüüd oleks aeg aku laadima panna? Pole enne mech modi kasutanud.
  11. Tellisin ära ja pettumus missugune. Vahet pole mis otsa panen tuleb kiri check atomizer. Vahest isegi toimib ja väga hästi. Siis hakkab jälle oome üles alla loopima ja check ato. Seda nii plume veili kui el cabroniga. Teise modi peal ei loobi nii. Plume peal värske 0,25ohm coil ja el cabronil paar päeva vana 0,14ohm coil.
  12. Attyks on el cabron ja see ei istu täiesti vastas ülemise pinnaga. Vahe jääb sisse. Proovin natuke aega plume veili kasutada, vaatab mis see teeb.
  13. Ei käi võistlustel. See mu igapäeva vape Põhi teema miks vahetan on smok m80 takistuse hüppamine.
  14. Hetkel näiteks 0.14ohm coil ja näitab, et 80w peal 3.39v Iseasi kui paika need näidud peavad. Coil ei soene piisavalt kiirelt esimese tõmbamisega ja arut leige ning suitsu võiks sut sut rohkem olla Akusid võtaks kohe 4 tükki siis ei pea passima kui ühed laevad. Ning kas need sonyd on õiged asjad või faked. Ise mõtlesin, et ehk on epiip.ee's docan imr akud head. Kas siis 2500Mah 35A või 2200Mah 40A.
×
×
  • Create New...