Jump to content
E-sigareti foorum

keegiM

Tavakasutaja
  • Postitusi

    356
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by keegiM

  1. Kui keegi muu ei aita, siis näiteks Katrin Lust saaks sellest oma teema teha. Talle sellised intrigeerivad teemad istuvad, kus ka valitsuse liikmed tema eest põgenevad ja saab neile järele joosta
  2. Kas on tulemas ka "veipijate paraadid"? Päris põnev, kas suitsetajad selliseid paraade munadega loopima hakkaksid?
  3. "crypto" palun valgusta ka antud juhtumi edasist EMTA vastust ja saadetisega toimuvat.
  4. Ka mind hakkab see urvapin aina enam häirima. Kuna märkan, et ka teistel on ta pinnuna silmas, kas adminni poolt teda siit foorumist kõrvaldada ei ole võimalik?
  5. Eks see üks tühi vaidlemine ole ja varem, kui teema kohtute erinevates astmetes läbi ei ole näritud, ei olegi siin midagi mingite ennastteostavate ametnikega vehelda. Tänapäeval ongi kombeks, et igasugused "vähemused" oma õigused saavutavad erinevate tasemete kohtute kaudu. Veipijad ju samuti hetkel veel "vähemusteks" klassifitseeruvad, kelle inimõigusi piiratakse, et isegi limonaadi ei saa hiina veibipoest tellida. Selge on see, et toidumaitsestaja ei ole veipimisega rohkem seotud, kui puhas vesi, mida samuti e-vedelikest leida võib ja mõnel juhul veel rohkemgi, kui kontsentreeritud maitsestajaid. Iseasi, kas seda, millega täna tarbijaid EMTA ametnike poolt ahistatakse ka hiljem vaitsuse poolt korvatakse? Kas keegi üldse vastutab kunagi nende otseste ja kaudsete kahjude eest, mida täna "jõudu" kasutades riigi reaametnike poolt tekitatakse? ... Sooviksin targematelt teada, et kas kusagil seadustes on selge sõnaga kirjas, et välismaisest veibipoest ei tohi enam absoluutselt mitte midagi tellida??? ... näiteks pisikest ristpea kruvikeerajat või "I love NY" kirjaga rinnamärki või joogitopsi? Või t-särki, millel on Bob Marley pilt või nimi? Kas on keelatud tellida ka välismaistest e-poodidest, kelle kümnete tuhandete muude artiklite kõrval on sortimendis ka mingi e-sigarettide sortiment? Kuidas seletakse EMTA poolt, et näiteks Capella maitsestajad ongi mõeldud toiduainetetööstusele ja näiteks mina tarbingi neid üsna sageli joogivee maitsestamiseks (lisades paar tilka klaasile mullita või mulliga veele annab väga mõnusa maitsestatud janukustutaja).
  6. Lihtsam ja peavalutum on hankida "pildiga mod" ja see "pilditu" samuti tasuta kuhugi ära sokutada, kui sedasi foorumi kaudu pimeduses kobades leiutada.
  7. Baase ju neti kaudu telida ei saa aga neid "muid" VG ja PG vedelikke ei peaks ju e-sigarettide piirangud puudutama
  8. Näiteks Inawera ei pakugi enam e-sigarettide baase ja neil on sortimendis Pharmaceutical Glycerine 99.5% ja Propylene glycol 1.2 99.5% http://www.inawerawinkel.com/Pharmaceutical-Glycerine-99-5/474/ http://www.inawerawinkel.com/Glycol-1-2-Propylene-100-ml/18/ Huvitav, millistest kaubanduskettidest neid peatselt müügis võib loota? Nikotiin mind ennast ei huvita juba mõnda aega ja nende vedelikega saaksin hakkama ilusasti.
  9. Kõik moodid on üldiselt soovitatav kuivad hoida ja seda vedeliku konsistentsist olenemata.
  10. keegiM

    Videod

    WTF??? Teen ettepaneku rääkimine täielikult keelustada või vähemalt ülikõrgete aktsiisismääradega maksustada, sest igas keeles leidub ebatsensuurseid ja veegi suunatuma tähendusega sõnu, mis tekitavad sõltuvuse muutudes sidesõnadeks ja suunavad iga vanusegrupi inimesi ebatsensuursetele tegudele !!!
  11. Oled ikka tõelise kontsentraadi endale kokku seganud. Vähemalt vanasti lisati e-Cig'i maitsestajat 8...12 TILKA 10 ml baasi kohta ja seega keskmiselt 100 tilka (sõltuvalt maitsest, sest neil erinevad tehase soovituslikud normid) 100 ml kohta. Sina aga oled lisanud kordades rohkem Lahjenda nüüd oma segatud mahla 2 korda ja seejärel veel kuni 2 korda ja vaata, kas siis maitseb paremini ehk torma esimesel võimalusel poodi ja osta veel 3 pudelit sama baasi lisaks ning saad 400 ml maitsestatud mahla, mida jätkub pikemaks ajaks
  12. D.I.Y. Coffee Vape Juice: https://www.youtube.com/watch?v=XLw2tw_5E5M
  13. Siit siis lihtne loogika, mis konkreetse tõestuse kaudu tõepoolest toimib ning mis võimaldaks ka suurkorporatsioonidel kasumit teenida ja riigil oma osa maksude näol saada. 1) Tubakatoodete müüki ei saa piirata, et tarbijail nikotiinisõltuvus tekitada ja et oleks üleüldse millestki läbi pingutuste ja kannatuste loobuda. 2) Kõiki kodanikke (ja ka maalesaabuvaid turiste) vaktsineerida kohustuslikult kõigi võimalike vaktsiinidega, mille kõrvalnähud soodustaksid aina rohkemaid terviserikkeid. 3) E-sigaretid kõigile kättesaadavaks, sest see on tõhus võimalus tubakatoodete tarbimisest loobumiseks. 4) Alkohol aktsiisi- ja limiidivabaks, sest just raske pohmell on see, mis paneb inimesed lõplikult aru saama tervistkahjustavate harjumuste mõttetuses.
  14. Segad tõenäoliselt kvaliteetse destilleeritud viinaga, kuid proovi mõne odavaima salaviinaga. ... võid proovida lisada ka pisud dzinni, krapat või saket
  15. Teema on tõsisem ja sügavam Esimene küsimus on justnimelt, milleks on Liit üleüldse loodud ja miks peaks riik üldse MTÜ-d kuulama, kelle eesmärk on vaid enda ridadesse rohkem liikmeid ja suuremaid vabadusi saada, kuid tegelik kõigist imemis-pahedest täielik loobumine ei olegi eesmärgiks. MIna sain oma 29 aastasest tubakaikkest lahti tänu e-sigaretile ilma liiduta. Aga vaevalt, et Liit mulle "auraha" annab, kui peatselt ka e-sigaretist täielikult loobun ja olengi täiesti mõttetu tegelane üldse arvamust avaldamast, sest minust ei ole tulevikus kasu ei veiparite liidule ega ka riigile, sest ei maksa ma liikmetasusid ega aktsiise.
  16. http://www.e-suits.eu/topic/4759-e-sigareti-tootjate-ja-m%C3%BC%C3%BCjate-liidu-tegelik-olemus-ja-eesm%C3%A4rgid/
  17. Lõik artiklist: http://telegra.ph/E-sigarettide-turgu-ootab-suurpuhastus-12-15 .... «Tubakadirektiiv võimaldas keelustada piiriülese kaugmüügi ning suurem osa ELi liikmesriike keelustas ka riigisisese kaugmüügi, näiteks Läti ja Soome,» tõi Sõber näiteid .... Huvitav tähelepanek, et Läti ja Soome moodustavad EL liikmesriikide suurema osa
  18. Mina olen alati kõigile eraldi laagerdamist soovitanud Tarbima hakkamisel segad silma järgi koostisosad retsepti vahekorda kokku ja kui miskit on vähe või palju, siis korrigeerid kasvõi mõne tilga valmis laagerdunud maitsega lisamisega otse aurutis. Eraldi laagerdamise eeliseks ka see, et ei ole seotud mingi konktreetse retseptiga ja kui isu, siis segad maasikat mingi koogiga, järgmisel korral segad juba banaani või mustsõstraga ja "ümardad" mingi koogi või kreemiga, lisades täienduseks vaniljet või kookost või minti. Vahest, naudid puhast maasikat.
  19. https://www.youtube.com/watch?v=zfTUklMF9Wg&feature=youtu.be
  20. Olen vist millestki valesti aru saanud ja kogu aeg valest otsast auru imenud
  21. Ei ole naljakas, kuid reaalsus on see, et kui mõnel kohalikul seaduseesindajal on mingil põhjusel kiirelt raha vaja (üldiselt alati on) ja just sina jääd millegagi talle silma, siis võib samalaadsesse teemasse sattuda ka vales kohas teed ületades. Kui juba see "risk" võtta, et sinnakanti üldse sõita, siis on lihtsalt soovituslik kõigeks valmis olla ja loota õnne ning parimat. Sõltuvalt olemusest ja sinnalendamise eesmärkidest, on ka millega iganes "vahele jäämisel" erinevad võimalused. ... olen seal ka kohalikke politseinikke suht avalikult kohvikus istudes veipimas näinud, kuid see ei tähenda sugugi, et juhuslikul sisserännanul tasub nende kõrvale istudes oma varustus lauale laduda.
  22. Tais käidud mitmeid kordi erinevates riigi otstes igapäevase harjumuspärase veipimisvarustusega. Seadusega veipimine tõepoolest keelatud. Kui aga politseile näkku ei puhu ja sa mitte kedagi ei häiri, siis ei ole kellelgi auramisega probleeme Kus suitsetamine lubatud seal veibi palju jaksad, paikades, kus suitsetamine keelatud, ei soovita isegi proovida ega kedagi provotseerida, sest õigus jääb alati sealsetele otsustajatele ning kellel rahakott taskus, see vastutab ja maksab. Kui mahlapudel tühjaks lekib või otsa saab või tehnikaga miskit juhtub, külasta ööturgusid ja kui miskit silma ei jää, siis peale paarilt kauplejalt küsimist leiad kindlasti mingi lahenduse.
  23. Kas tolliterminoloogias kirjutatakse e- sigaret kahe T'ga? Kuidagi ei saa deklari (44) Lisadokumendid rea Y904 tähendusest aru: "EI OLE PIINAMISEKS" ??? Ehk kommenteerid, kui selles saadetises miskit liiga isiklikku pakendis e-sigaretile lisavarustuseks ei olnud
  24. Parem ära proovi, sest see ei ole tervislik ... sisaldab liiga palju suhkrut ja liigne suhkur polevat tervisele hea
  25. Mul kah enamus vähegi väärtuslikumat alati trackinguga (üle 20 USD asjadel see enamuses hinna sees), kuid mis kasu sellest träkingust, kui Singapur posti kaudu toob Omniva kauba mulle 8-10 päevaga koju kätte ning kui miskit kuhugi netivõrgus träkkimiseks kirjutatakse, siis näen vaid teelesaatmise kuupäeva ja paar päeva peale paki minuni jõudmist, ilmub andmebaasi märge, et kohale toimetatud ilma pikemate vahepealsete märgeteta Tulevad ka ühedollarised asjad muidu 2-3 nädalaga. Hetkel esimene ebamäärane kogemus millegi viivitusest, kuid ega ma eriti põe kah, sest sain olemasolnud magnetitega hakkama ja mõni on veel järelgi ning võin vabalt paar nädalat veel järgmist saadetist oodata.
×
×
  • Create New...