sadulsepp 0 Postitatud Juuli 12, 2013 3,7v eGO otsas 1,8 ohmi EVOD Liquaga toss täitsa OK Share this post Link to post Share on other sites
Anett 0 Postitatud Juuli 14, 2013 Siiani lemmik maitse on Arbuus. Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 14, 2013 Suitsumaitselistest on head Joyetech Cigar ja USA Mix ning veel meeldib mulle Liqua Energy Drink ja Menthol. Kusjuures muidu ma mentoolsuitse üldse ei saalinud. Igasugused puuviljamaitselised on varem või hiljem ikkagi minu maitse jaoks jälgiks osutunud. Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud August 31, 2013 Hangseni mocha ja mango on minujaoks hetkel Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Oktoober 22, 2013 Kuna magusad puuvilja maitsed viskavad vahel kopa ette, siis soovitage midagi head vahelduseks puuviljadele/marjadele. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 22, 2013 Liqua Turkish tobacco oli üllatavalt hea, ehkki muidu mulle tubakavedelikud üldse ei istu Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Oktoober 22, 2013 Ühte tubakavedelikku kunagi proovisin, siis see oli küll jube, aga Liqua oma võiks isegi prooviks võtta. Kuidas RY4 vedelikuga lood on, kõlbab? Share this post Link to post Share on other sites
Kessu20 0 Postitatud Oktoober 23, 2013 RY4 on üks minu lemmikuid. Aga jällegi maitse asi, mõnele ei meeldi... Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Oktoober 23, 2013 Maaasikas on hea ja kirss ka, kirss likööris on huvitav asi Joyetech Camel meeldib mulle nagu tubaka poole pealt Dekang DK4 Silver (RY4) pole ka viga aga miski hakkab vastu liiga vänge nagu Mul on siin ka Inawera tino d'milano TABAC mida ma vahel mõnele joogile (enda segatud) tilga lisan, annab sellise kerge mõrkja tausta Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Oktoober 23, 2013 Eks peab siis mõne tubakavedeliku ka prooviks võtma Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Oktoober 25, 2013 King E-Cigari mustsõstar (czarna porzeczka) Share this post Link to post Share on other sites
villu 0 Postitatud November 5, 2013 Kunagi sai tehtud mingi tont-teab-mis-firma Marbolo vedelikku, see viskas jõlekiirelt kopa ette. Cola vedelik on täitsa sümpaatne olnud ja viimane avastus oli Liqua blueberry, täitsa istus kogu šmekk. Share this post Link to post Share on other sites
crypto 8 Postitatud November 8, 2013 Mulle just liqua blueberry ei istu, midagi nagu hakkab vastu, inawera oma mingi mindi või mentooliga segamini on minu jaoks palju parem. Ikkagi, nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud November 8, 2013 www.sigaretipood.ee pandanchoice ja RY4 kokku panduna on naug eriti maitsev saiake:D kirved vedelikud ainult seal, et tea kust ostavad. Pandan Choice ma pole mujal rohkem näinudki. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 8, 2013 Kirjad pildi peal on poola keeles, ju siis sealt ostavadki... Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud November 11, 2013 Dekangi rasberry ja cherry on mõnusad Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 11, 2013 +1 Cherry poolt Share this post Link to post Share on other sites
Valts 1 Postitatud November 12, 2013 Liqua Apple +1 Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud November 12, 2013 ... Pandan Choice ma pole mujal rohkem näinudki. http://vapemon.com/index.php?route=prod ... duct_id=60 ja veel kirvem hind Off-Topic : Muide, Mac Baren (Pandan jt) Choice on Taani keeratav(rolling) tubakas http://mac-baren.com/ Share this post Link to post Share on other sites
crypto 8 Postitatud November 14, 2013 Mac bareni cherry choice lagritsapaberis oli ikka üle prahi maitse/lõhna elamus, keegi sarnase maitsega vedeliku ei tea Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud November 14, 2013 Viimased nädalad ainult Liqua maasika + Inawera VG segu peal olnud. Väga hea maitse ja paksu auruga vedelik. Võib öelda küll, et lemmik. Share this post Link to post Share on other sites
villu 0 Postitatud November 20, 2013 Nädal aega Liqua apple'iga tossanud, täitsa mõnus aga ma ei tea kas on asi minus või natuke hakkaks nagu see hapukus keelele... Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud November 20, 2013 ....endal viimasel kuul põhiliselt käibel 12mg S'Camel ja Cool mint segu.....nii u. 3:1 segu (baas 60VG/40PG)...... täitsa mõnus tossmine.... Share this post Link to post Share on other sites
asing 0 Postitatud November 20, 2013 Praegu lemmik greip mõnusa kurgulaksuga maitse. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 20, 2013 Nädal aega Liqua apple'iga tossanud, täitsa mõnus aga ma ei tea kas on asi minus või natuke hakkaks nagu see hapukus keelele... Ei usu, et hapu mekk keelt kriibib. Lisa veits vg-d. Mulle on Liqua Pg sisaldus liialt suur ja seda ei tarbi. Korra lahjendasin ülejääke vg-ga ja oli abiks. Share this post Link to post Share on other sites