Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
e-kodanik

Sotsiaalminister: e-sigarett ei ole vähemohtlik!

Recommended Posts

Ei tea, kas ja kuidas oleks võimalik välja uurida Taavi Rõivaselt tema väljakujunenud arvamuste tagamaid E-Sigareti suhtes?

 

"Kõikvõimalike uuringute järgi ei ole E-Sigaretid sugugi nii palju ohutumad kui seda reklaamitakse.."

 

"...Ja mida võiks juba praegu minu hinnangul tarbijakaitseamet teha, ma kavatsen sellest tarbijakaitseametit kirjalikult informeerida on see, et juhtida nende tähelepanu reklaamide avaldamisele, kus väidetakse, et E-Sigaret on tervisele vähemkahjulik kui tavasigaret, et seda on väga keeruline väita ja see on suure tõenäosusega tarbija eksitamine..."

 

Tahaksin temalt otse küsida, et

1) Millised on need "kõikvõimalikud uuringud" millest on tema teinud oma järeldused E-Sigareti suhtes. Kas ta võiks ehk avaldada nende uuringute allikad?

2) Kas ta on selles täiesti kindel, et ülalnimetatud reklaami sisu on tarbija eksitamine? Võttes arvesse tavasigaretis ning E-Sigaretis leiduvaid tervistkahjustavaid elemente siis mina küll ei julgeks neid ühele pulgale asetada. Kaugeltki mitte.

3) Milliste uuringute tulemustest peaks tarbijakaitse antud teema puhul lähtuma? Kas Taavi Rõivase "kõikvõimalikest" ?

 

See ei ole isegi mitte naljakas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirjutage kohe avalik kiri, las vastab, krdi demagoog siuke. :x

 

Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, Taavi Rõivas räägib seda rumalat juttu vaid sellepärast, et ta kuulub Toompea valitsuse koosseisu. Ja valitsus on pehmelt öeldes paanikas tubakaaktsiisi laekumise vähenemise pärast. Muide paar aastat tagasi teatas Toompea valitsus avalikult, et tõstab tubakaaktsiisi riigiasutuste eelarveaukude täitmiseks, vt.

http://www.ap3.ee/Default.aspx?Publicat ... 8d1777496c

Eks ta endagi tool seetõttu põleb, "taskuraha" jääb saamata...

Toompea poliitikud on alati rahvale küüniliselt valetanud ja ega ta oma juttu ei muuda, kui talle need küsimused saatagi - suure tõenäosusega ta ei reageeri, halvemal juhul demagoogitseb edasi ning alustab laimukampaaniat siinse foorumi vastu. Minu jaoks ammu läbitud etapp, omal ajal tehtud temasugustele üle 30 avaliku pöördumise - isiklikult pluss paralleelselt kõigile meediaväljaannetele.

Valimiste hääled ei puutu asjasse, need on alati kokkuleppel ja vajadusel ära tehtud. Viimasel ajal on see e-valimiste tõttu eriti lihtne, domineerib totaalne võltsimine. See, kes Riigikokku või valitsusse pääseb, see ei sõltu valijate häältest. Muide, 1992.aastal oli ka minul võimalus Toompeale jõuda, ütlesin ära, sest ei tahtnud oma südametunnistusega vastuollu minna. Need asjad käivad Eestis teistmoodi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taavi Rõivas võtab liiga palju ühiskonna eest sõna.

 

Herr Rõivas võiks aru saada, et ühiskond ei ole paljuski temaga sama meelt, kuid ikkagi millegipärast lähevad asjad teistpidi (lamp)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taavi Rõivas võtab liiga palju ühiskonna eest sõna.

No mida tahta riideräbalast, kellel kõrvatagused alles märjad? Ta ju ainult kohatäide seal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...