Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
unemployer

Suitsust loobumine järk-järgult e-suitsu abil

Recommended Posts

Sõbrake on sul rootsis lasteaias! Minu poole ikka herra tuleb pöörduda (psühho)

Väike vihje, mis mind aitas, kui isutama ajas: Vaheta maitseid, kasvõi iga korra järel. Clearosid ja muud jama peaks sul jätkuma.

Kannata see nädalake ära, siis proovi paar matsu tava suitsu. Algul on mmmmm..... pärast aga kui tõrvamaitse hakkab kohale jõudma, siis mine hambaid pesema (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rootsis lasteaias :D

 

Mul on tegelt nii, et ma olen ülitundlik miskipärast magusatele maitsetele. Isutamise hetkel ma keeran Cherry Cigaril wati põhja ja teen nii 3-4 matsu. Läheb kohe üle...see magus juba ajab igasuguse isu ära. Hommikul karmima isuga RDA. Tavasuitsu väga ... proovida enam ei taha. Täna kontoris suitsetajate kõrval panin tähele, et suitsuhais hakkab rõvedalt vastu, samas üks mingi kuradi asi seal oli, mis oli meeldivalt kutsuv...mingi väike element. Ilmselt nostalgia + organism igatseb seda sodi.

 

-- 14 May 2014 11:02 --

 

Tegin esimesele postitusele kokkuvõtva update'i. Loodan, et on abiks kellelegi kel samuti raske harjumus ja kuidagi e-suitsule püsima ei jää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

modi peab ikka proovima       :D   RBA RTA RDA DNA jne :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina läksin e-suitsule üle 12.sept.2014. Esimesed vedelikud sain walc'ilt ja need maitsed olid väga meeldivad. Esmase varustuse hankimise tänusõnad ütlen scuall'le. Esialgu oli 18mg järgmine kuu 12 mg. Siis avanes võimalus Marc'ilt baase ja maitseid tellima hakata ja hakkasin ise segama. Ja u 7 kuuga olin nikotiiniga 0mg jõudnud. Vahepeal sai uut varustust ostetu ja vana sõbrale antud. Ise olen nüüd pea 11 kuud tubaka vaba 4kuud nikotiinist vaba. Ja e- suits on jäänud seisma. Vahel mõõdaminnes vahel harva saab mõned mahvi tehtud. Kuid võin õelda et aastaga prii. Tänud siinsele rahvale

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mõni saab eriti kergelt sest lahti. :) Ma olen nõks üle kahe aasta tubakavaba aga auru ei saa mitte maha jäetud. Millega see asendada? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ise segan juba 3-4mg mahlasid ja olen mõelnud, et võiks korra proovida 0 kokku segada ja vaadata, kas tekib isu millegi muu järele, kui seda paar päeva aurutada. Aga kui isegi 0-st loobuda, siis peaks selle asemele vähemalt ajutiselt mingi muu tegevuse leidma ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 peale minnes hakkas algul vedeliku rohkem ka minema. Aga lõpuks ei viitsinud seda junni kaasas vedada. Aga 10kg tuli ikka juurde. Aga olen proovinud erinevaid viise loobumiseks (nõelravi, plaastreid, spreisi, naabrinaist ja ego pulk ei rahuldanud) aga vamo v5 ja kayfun tegid oma töö ära

 

Sent from my PSP3455DUO using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ise suitsetasin väga vähe, aga kui võtsin oma esimese nicorexi ego pulga siis tegin ka mingi 18mg vedelikke, sõbralt ostsin. Siis 12mg, pärast 6mg, siis 4mg ja nüüd viimased 6 kuud olen 0mg peal

 

Lisaks ka selle, et alati kui midagi ei ole vaja, siis kingin selle mingile sõbrale kes suitsetab. Ta alguses pole usklik sellesse but hey, ma olen 2 sõpra juba analoogist lahti kiskunud minu vana vamo ja ego pulga abil. Üks oli kuigi alaealine, aga ongi parem minuarust et sai tervislikuma alternatiivipeale üle. Minuarust parem las tõmbab 0mg vedelikke kui seda krdi analoogi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...