e-smoker 61 Postitatud Märts 6, 2015 Rip Trippers näitab kuidas ja millega kap. remontida pooli. Teema/youtube tuttav ammu... tundub et olen siidinäpp ja ei suuda labast stock-coili rewickida... aga RBA-ga saan hakkama... ju siis rba andestavam ja suudab minusugusele algajale-rebuildiale anda parema tulemuse ... Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Märts 11, 2015 Mul siis subtank nano ja ei ole mingi rba võimalust siis võtsin marc-ilt tiba traati ja vatti. ehitasin stock occ coili pmst uuesti. vanad olid suht läbi. vatt oli kutu ja traat ka eriti tahmane. proovisin erinevaid variante, ja leidsin suht hea variandi. 5 keeret ümber kruvika(kruvikas pmst sama lai kui occ enda küljepealsed augud) ja vatt kenasti sisse. Tulemus on päris viis ja tossab ka korralikult. algul oli probleeme maitsega, et see oli suht olematu. aga kui ajasin traadile vahed sisse nagu stockil siis tuli ma maitse tagasi. Kõigil kellel vähegi nokitsemisplaani on siis hea projekt Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Märts 11, 2015 Mis traati kasutasid ja mis takistus sinu enda tehtud coilil tuli? Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Aprill 12, 2015 Subtank ja Kbox kasutuses olnud päeva. 0.5 ohmine coil ja 25 w täiesti ok. Rba-d pole jõudnud veel proovida. Samas ärkas Kboxi otsas uude ellu kayfun lite kloon, mis toodab 0.96 oomiga hullult auru ja maitse on ka super. Share this post Link to post Share on other sites
mummu 1 Postitatud Aprill 15, 2015 Mul siis selline kooslus: Eleaf iStick 20W+Kangertech Subtank Nano+ OCC coil 1,2 ohm+4v / 12,3w ja iga mahviga paugatab Ikka korralikut kurku, päris ebameeldiv. Oskab keegi öelda kas teen midagi valesti. Muidu maitse ja aur head. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Aprill 15, 2015 Mul siis selline kooslus: Eleaf iStick 20W+Kangertech Subtank Nano+ OCC coil 1,2 ohm+4v / 12,3w ja iga mahviga paugatab Ikka korralikut kurku, päris ebameeldiv. Oskab keegi öelda kas teen midagi valesti. Muidu maitse ja aur head. mahl liiga kange? Share this post Link to post Share on other sites
mummu 1 Postitatud Aprill 15, 2015 mahl liiga kange? Ma mõtllesin paugu all füüsilist pauku. Et isegi lihtsalt käes hoides käib päris kõva litakas. Mahlaks hetkel Walc`i Halo tribeca 12mg Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 15, 2015 Kas ise pandud vatt või originaal? Kui vatti rohkem, siis ei pragista ka nii. Aga siis on kuivale jäämise oht. Share this post Link to post Share on other sites
mummu 1 Postitatud Aprill 15, 2015 Kas ise pandud vatt või originaal? Kui vatti rohkem, siis ei pragista ka nii. Aga siis on kuivale jäämise oht. Originaal. Täitsa uus asi. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 15, 2015 Hmm.. no võid vaadata seda vatti seal. Terava asjaga kohendada natuke. Kui kannatab. Pmst et vati ja traadi vahel poleks tühja ruumi kusagil. Kui ei aita, siis ei aita Share this post Link to post Share on other sites
mummu 1 Postitatud Aprill 15, 2015 Hmm.. no võid vaadata seda vatti seal. Terava asjaga kohendada natuke. Kui kannatab. Pmst et vati ja traadi vahel poleks tühja ruumi kusagil. Kui ei aita, siis ei aita OK. õhtul katsetan. Tänud Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Aprill 15, 2015 12,5w natuke vähe ma arvan. ma ise lasen 20-22w peal. 12mg niko vōib ehk liiga kange ka olla Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Aprill 15, 2015 1.2 coil 16w, 12mg mahlaga eriti üle 4-5 mahvi teha ei taha Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 15, 2015 Mul siis selline kooslus: Eleaf iStick 20W+Kangertech Subtank Nano+ OCC coil 1,2 ohm+4v / 12,3w ja iga mahviga paugatab Ikka korralikut kurku, päris ebameeldiv. Oskab keegi öelda kas teen midagi valesti. Muidu maitse ja aur head. Kui kange vedelik on? Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Aprill 15, 2015 tal 12mg mahl. üleval pool kirias. ma arvan et ta peaks ehk vähe leebemat mahla proovima. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Aprill 15, 2015 Kui palju nikotiini mahla sees on, see seda plaksumist ja paugutamist ei mõjuta. Coil vajab sisse töötamist lihtsalt, mõnda aega tuleks alguses veipida lihtsalt madalamatel võimsustel. Üks tuttav mul kurtis, et uue tehase subtangi peaga sai alguses päris palju lendavaid vedeliku tilkasid suhu endale, aga peale mõnda aega kasutamist muutus normaalseks veip. Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Aprill 15, 2015 Mul oli ka sama jama aga 1,2 oomine coil muutus väga kiiresti normaalseks. 0,5 coil on aga vist liiga tihedalt vatti täis topitud, 2-3 mahv 22W peal ja juba dry hit-jätsin kõrvale. Proovisin ka rba pead, algul vatti nii, et mod väga ei liiguks- pritsib nii palju mahla, et keele ots on magus, pärast panin üsna tihedalt ja ikka sama tulem. Vaatasin RipTripperi video ära ja homme proovin uuesti Share this post Link to post Share on other sites
mummu 1 Postitatud Aprill 15, 2015 Tänud vastuste eest. Tundub jah et vajab sisse töötamist, täna juba veits leebem, ja 12mg ilmselgelt liiast. 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Aprill 16, 2015 Mul siis selline kooslus: Eleaf iStick 20W+Kangertech Subtank Nano+ OCC coil 1,2 ohm+4v / 12,3w ja iga mahviga paugatab Ikka korralikut kurku, päris ebameeldiv. Oskab keegi öelda kas teen midagi valesti. Muidu maitse ja aur head. Vedelik liiga kange??? Proovi lahjemat vedelikku 3-6mg/ml kohta ei tohiks nii palju kurgu peale hakata... Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 17, 2015 Subtank mini "modifikatsioon" Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Mai 15, 2015 Kangeri nikkelpool sai sisse pandud, eks näis mis imeloom too Ni200 lõpuks on. Kuna ise pole millegipärast siiamaani suvatsenud keerata... Share this post Link to post Share on other sites
mummu 1 Postitatud Mai 15, 2015 Mul siis selline kooslus: Eleaf iStick 20W+Kangertech Subtank Nano+ OCC coil 1,2 ohm+4v / 12,3w ja iga mahviga paugatab Ikka korralikut kurku, päris ebameeldiv. Oskab keegi öelda kas teen midagi valesti. Muidu maitse ja aur head. Panin uue coili. Nüüd kõik OK. Tänud Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Mai 15, 2015 Arvan,et paugutamine sõltub pigem vati kogusest.Kui vähe,pragiseb ja paugub,susiseb mõnusalt siis paras,liiga palju vatti siis kärsakas.See minu arvamus(delta2-ega). Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 15, 2015 Mul ka subtankiga see sülitamise probleem.... suht ebameeldiv. Osadel uutel tankidel on nö spit protector... lisa plaat enne huulikut. Vähendab seda sülitamist paksem ka vedelik ja rohkem vatti. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Mai 19, 2015 Palju juttu siin sellest - võtsin siis minagi mini muudele lisaks. Lemost parem mumeelest. Minu igapäevast K4 ja Sqape R ta siiski ei asenda - vähemalt mitte tehase coiliga. Mitte et halb, aga lihtsalt pole nii väljapaistev, eriti maitse osas. Segude korral kuidagi ebatäpne ja kõik maitsed pole ära tunda. 1 maitse joogiga käib küll. RBA põhjaga sain juba maitse ka peaaegu õigeks (omakeeratud nikkel). Aga takistus tantsis kõvasti - kokku keeramisel peab olema hoolikas ja pluss pin põhjal pisut allapoole koputada enne. Muidu kontakt ikka kehv ( kasutan RDNA-d millel vedruga ja kullatud 510 muide). Millega seoses pingutasingi centerpin torukese üle ja jupike sellest jäi ülemise plussklemmi vinti See toruke ikka vääga õhukene ka Niiet -kallis rahvas - kui kuskil on eraldi Subtanki RBA põhja müüa, siis öelge mulle.. EDIT: juba leidsin Share this post Link to post Share on other sites