Jump to content
E-sigareti foorum

radist87

Tavakasutaja
  • Postitusi

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Titaan traadi huvilistele. Kraapisin kodusest värvihunnikust sihukese potsiku välja: Sellist kogust müüakse poes ilma et kotile hoiatussilte peale kleebitaks. Juu see ei sisalda nanoosakesi.
  2. See asub Pärnus. Mul Tartus vaja. Leidsin kodust veel 4 tühja mini kesta. Ajab sellega asja ära. Tulevikuks peab vist amazonist tellima.
  3. Käisin läbi Rimi, Maksimarketi, Statoili, R-kioski. Pole. Mujale täna ei jõudnud. Kuhu veel vaadata?
  4. Keegi teab kus Tartus müüakse BIC Mini välgumihklit. http://www.bicworld.com/us/products/details/166/mini-j5-j25 Ühe nikerdamisprojekti jaoks on vaja sellest jäljend teha, aga kodus on ainult mõrane ja kratsitud isend. Mõõtude poolest sobib ka BIC Slim, aga selle pean mõõtu lõikama. http://www.bicworld.com/us/products/details/485/slim-j3-j23
  5. Sain just hommikul kätte ja väga pikalt veel näppinud ei ole. Pole 5 minuti välja lülitamist veel tähele pannud. Paned tasku ja pool tundi hiljem tuleb endiselt löögivalmis aparaat taskust välja EDIT: mingi väljalülitus toimub, aga pole veel pihta saanud pikalt selleks ootama peab. Poole tunniga ei lülita veel midagi välja.
  6. Keegi praak BVC coili otsa on sattunud? Võrdlesin viimati ostetud isendeid vanematega ja füüsiliselt mingit vahet ei näe. Uued lurisevad ja lekivad. Mahla tuleb niipalju peale, et nuppu vajutades viskab tilga otsast välja. Õhuaukudel on pidevalt tilk sees. Võtad lahti, kuivatad ära paned kokku. Viis minutit hiljem jälle tilk lendab ja luriseb. Viimane kord lahti võttes oli kontakti lohk mahla täis. Temperatuurivahe talvisel ajal sisse ja välja liikudes: arvasin ise ka, aga panin ühe vanast partiist coili sisse ja sellega enam ei lurise. Arvasin juba, et mingi tihend kadunud.
  7. Sattusin suitsetajate seltskonda ühel üritusel. Evic + nautilus klassifitseerus kohe mingiks löögirelvaks. Ikka juhtub. Siiamaani olid näinud ainult meie poodides müüdavaid pisikesi mänguasju. Mõni oli ka varem mõnd sellist proovinud ja pikalt saatnud kui mõttetu aur, mida keele peal ei tunne. Peo edenedes ei pidanud mõned julgemad vastu ja küsisid proovida. Viimane kui üks suitsumees köhis 12 mg vedeliku peale nagu koolis esimest suitsu proovides.
  8. Tavaliselt kannan selliseid, et Nexus 7 tahvel mahub täismahus igasse taskusse. Need õnnetud olid mingid ujumispüksid, millel taskud raskekujuliselt vale kuju ja suurusega.
  9. Evic koos Nautilusega kukkus mudasesse tiiki Evic jäi ellu, sest jõudsin kohe käe järele sirutada ja välja tõmmata. Aku miinuspoolel oli paar tilka vett, aga pea paistis kuiv. Nautiluse tõmbas coilini sopavett täis. Seda ei olnud paar päeva aega puhastada ja pidin niikaua Iclear30s-i tõmbama mingi vana vedelikuga. See mekkis suht hea, aga enam ei mäleta, mis ma sinna sisse kallasin Kogu selles jamas süüdistan pükstetootjaid. Taskud on nii väikesed, et ei mahu ruskias kätt sisse panema. Evic mahub taskusse, aga Nautiluse tour ripub taskust väljas. Nii kui kükitad on taskust kadunud.
  10. Meeter kukkumist betoon põrandale ja klaas läks nagu mullune lumi. Kolisin sama vedelikuga tagasi iClear 30s peale. Pole enam päris see.
  11. Kleebitud. Moment super võttis vast kinni, aga voolas kokku surumisel natuke üle serva ekraani peale. Nüüd on igikestev smudge ekraaninurgas. Oleks pidanud hetk peale kokkusurumist tagurpidi hoidma. Õnneks pole see aparaat mitte vaatamiseks vaid tõmbamiseks.
  12. Millega pealmist kaant kinni kleepida? Super attack, või peaks midagi leebemat kasutama? Hetkel veel lihtsalt loksub, aga tahaks enne kinni panna, kui taskus pooleks läheb.
  13. Mõlemad ilma nibuta. Easy head otsas kasutasin sellist http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1999 sellel vajutas aku otsakontakti sissepoole lömmi. Teine on see, mis Evic karbiversioonil kaasas.
  14. Sai kunagi Easy head võetud koos akuga. Nüüd proovisin seda akut Evic otsa panna ja ei lähe käima. Pidin aku klemmiotsa välja muljuma, et tööle läheks. Easy head ja Evic control head aku kontaktid on eri pikkusega Kui Easy head korralikult aku toru otsa keerata, siis vajutab aku + kontakti nii lömmi, et Evic-i lühem +klemm ei ulatu enam ühendama. Lasen mingi päev Easy head klemmi lihvpingil lühemaks. Kuidas suudetakse selline lihtne detail nii mööda panna, kui samal ajal müüakse seda easy head-i odava asenduspeana. Akut saab kasutada kas ühe peal või teise peal. Ristkasutus on võimatu.
  15. Pidasin silmas just mentooliga sigarettide keelustamist. Kas sel juhul mentooliga e vedelikud jäävad poeletti. See, et igast Hiina postipoest on sel juhul ka tulevikus meth ja cristal meth vabalt saada, ei ole küsimuse mõte. Kõigi e vedelike maitsestamise keelamine on natuke venitatud tuletus.
×
×
  • Create New...