Jump to content
E-sigareti foorum

Tammekas

Tavakasutaja
  • Postitusi

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Tammekas

  • Sünnipäev Oktoober 29

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tallinn

Converted

  • Varustus
    Itaste VTR
  1. Ma olen jälle kogu aeg õllesõber olnud, aga neid kodumaisete väiketootjate õllesid ei oska väga leida kuskilt. Enamasti külastan küll ka ainult Selverit Samas ei mäleta, et ka kuskil mujal silma oleks jäänud. Jaanipäevaks olen juba mitu aastat mõelnud ise õlut teha, aga alati on kuidagi soiku jäänud. Ankur või kaks on isegi maal esivanemate juures olemas
  2. Ma ka just mõtlen siin, et kui foorumites ei vastataks ka lollidele küsimustele, kus kohast peaks siis info kas või Googlisse tekkima. Ma loen suhteliselt kõik teemad siin läbi ja kohe mitte ei teki tahtmist lihtsalt kirjutada, et otsi siit või sealt. Kui küsijale vajaliku teema link vastuseks panna saab küsija ise ka aru, et tuleks sealt lugeda, aga asjast mitte väga hästi aru saades ning foorumis uue kasutajana ei pruugi nende vajalike teemade leidmine üldse nii lihtne olla.
  3. http://www.looduspere.ee/okopood.htm Mina ostsin endale vatti Pirita selveri ökopoest, müüja tädi isegi teadis mis asja aurutajad tahavad. Pühapäeviti tundub, et on ka avatud, ehk siis peaks ka täna olema.
  4. Julgeks ka Brotherit soovitada. Endal selline https://www.brother-usa.com/MFC/ModelDetail/4/MFC5895cw/Overview. Tegelikult küll nii suurt vaja polnud aga kuna ta oli ostu hetkel hea hinnaga, siis tundus hea. Poes muidugi tundus oluliselt väiksem, kui kodus pakki avades PS. Spezz kus kohast sa tindikasette ostad?
  5. Tammekas

    Videod

    Vaatasin kohe huvipärast mitu korda seda kohta, kus kaubik ilmub ja ma küll ei saa aru, et kaameramees nüüd väga valesti oleks midagi teinud. Sõidab normaalse pikivahega, järsku ilmub kaubik kes tahab vahele pressida, aga samal ajal ees bemmi mees pidurdab. Kaameramees oleks pidanud suhteliselt äkkpidurduse tegema, et kaubik vahele lasta. Mis võibolla oleks tähendanud, et keegi kes tõsiselt kaubikut vahele ei tahtnud lasta oleks talle tagant sisse sõitnud. Ja ma olen üldiselt täheldanud, et eestlase ego ei lase millegipärast reastuda kõrval oleva auto järgi, vaid alati on vaja kõrvalolevast autost ette saada. Miks peab teine juht sinu pärast pidurdama, kui sa ise ei taha pidurdada? PS. Autod mis liiguvad minu kõrval ja kasutavad ka suunatuld (loe: ei pane suunda sisse keeramise ajal vaid ikka enne manöövri algust) lasen ma alati vahele. Kui ma näen, et kellelgi on kindel plaan mind lihtsalt kottima hakata, siis ei pruugi ma teda vahele lasta. Kuna ma töö tõttu olen suhteliselt palju Tallinnas ringi sõitnud, siis närvi saabki mind linnavahel ainult selliste käemärkide ja pressimistega ajada.
  6. Mis coile te sinna Protank 3 -e sisse keerate, et hea jääb, mul Aerotanki kohe kuidagi ei taha ükski sobida. Protank 3-e ja Aerotanki coilid peaks ju ühesugused olema.
  7. Mina saan sealt teate ''Sul ei ole õigusi selle foorumi lugemiseks'', kas need õigused tulevad postituste arvu pealt? Ennem olen ka kuskil selliste teemade otsa komistanud.
  8. Mul VTR ka vaikselt piriseb, aga ei ole sellest midagi Tegelikult ei olnud seda ennem isegi tähele pannud, coili särin oluliselt tugevam sellest pirinast.
  9. Kanthalit toodab Rootsi firma, ehk neil ikka asjad meetermõõdus mitte mikide leiutised. Kaks esimesena ette jäänud linki ka. http://www.wireandstuff.co.uk/products/Kanthal-A1-Heat-Resistance-Wire---0.32mm-Diameter--320-Micron-or-28-AWG----20-Metre-Spool-2613.html http://www.wireandstuff.co.uk/products/Kanthal-A1-Heat-Resistance-Wire---0.3mm-Diameter--300-Micron-or-28-AWG----20-Metre-Spool-2610.html
  10. Järgmine on 25mg jah aga mõlemad kokku segatavad pudelid on 200 ml (100ml 100 mg + 100ml 0mg = 200 ml 50 mg) ja sinna pead juurde lisama 200 ml 0mg Edit: Keeru Pulk oli kiirem
  11. Ka mina siis varsti kuu aega VTR-i kasutanud. Jope taskus on muidugi natuke raske, aga rahakoti ja telefoniga saab selle balanssi ajada. Täna proovisin oma esimesed coilid ise keerata (T3s-i sisse), nagu ikka ei tule alguses välja ja sain 0.8 ohmi. Vatiga ka ei toimetanud õigesti, aga VTR ei öelnud ühtegi halba sõna et ma temaga sub ohmi katsetasin Ehk siis täitsa toimis ka 0.8 ohm coiliga ja ka teise tuksi läinud proovi 1,0 ohm coiliga. Eile sain Spezzi käest Aerotanki ka ja see meeldib mulle VTR-i küljes rohkem kui iClear 30s
  12. Peale selle, et mõnele ei meeldi VTR-i tavaliseks box modiks muutuv välimus, ei tohiks midagi muuta.
  13. Kaasas olevat adapterit peab ainult kasutama
  14. http://www.fasttech.com/products/0/10006524/1646300-variable-voltage-kick-module-for-mechanical-mod Sellega 5 volti ja 0,7 ohm coiliga peaks 35W olema
  15. T3S, MT3S coilid erinevad protanki coilidest natuke ka. Täpselt wicki all asuva taldriku suurus on veits erinev, ehk siis protanki ja evodi coil T3S ia MT3S päris hästi ei istu, on kasutatav aga paaki ei saa päris lõpuni põhjaosa külge keerata.
×
×
  • Create New...