Jump to content
E-sigareti foorum

cemp

Tavakasutaja
  • Postitusi

    84
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About cemp

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  • Huvid
    raha

Converted

  • Varustus
    DNA200+The Goon (SS) (Authentic)
    IPV400+Aeronaut (Authentic)
    Teslacigs (prototype)+Petri DotMod V2(Authentic)
    Pico+Nautilus
    Koopor Mini+Nautilus X
    Aromamizer(3ml).
    Aromamizer(6ml).
    Serpent.
    Cricket.
  1. cemp

    Triade DNA200

    Väga asjalikult kokku pandud aparaat! Omades "Rulood" (seda õiget, mitte seda käkk kiibiga) võin öelda, et eelistan Triaadi. Mehelikum. Metall ja nahk ikkagi. Käes on Triaad kuidagi mõnusam kui "ruloo". Nupud asjalikud, konstruktsioon korralik, materjalid head, hinnaklass samuti.
  2. Tere, Milline oleks hind ? Tänud ette.
  3. Nuhh. Auru seest seda foorumit küll üless ei leia. Nali naljaks: Erinevus? Tegemist on kahe erineva loomaga. Täiesti. Maitset ja auru ei kannata võrrelda. Supreme on supreme vape. =)
  4. Originaal (V1sid) on mul 2 erinevat. (erinevate deckidega) Tegemist on täesti uue tangiga mis võtnud mõned mõtted eelmisest tangist. Nii maitselt, aurult, ehituselt kui ka kasutusmugavuselt on tehtud väga suur hüpe. Tegemist ei ole uuenduse vaid uue tangiga pigem. =)
  5. Muidugi. Kunagi sai neid põrsaid kotis nii palju kokku ostetud, et rahast hakkas kahju.
  6. Usun, et kõik on juba kõik videod ära vaadanud. Jalutasin esindusse ja olen terve päeva Supreme otsas teisi häirinud. https://originvape.com/wp-content/uploads/Origin-Vape-Steam-Crave-Aromamizer-Supreme-RDTA-Preview-01.jpg Steamilik kvaliteet (superb) See topfill mulle meeldib AGA! Arvamust ilma kogemuseta avaldada on nagu... Seega. Avaldan siis kui olen temaga mõne nädala elanud.
  7. Veiplife valis mind. ma ei valinud. :D

    1. Levia.ee

      Levia.ee

      "I Didn’t Choose the Vape Life, the Vape Life Chose Me"

    2. cemp

      cemp

      täpselt niii

       

  8. Rein: Pead endale ikka helkuri ostma.
  9. Kuigi SteamCrave ise ütles, et nemad Fastile ei müü toodet ning tegemist on klooniga. või jäi mingi nende poolne uudis mul kuskilt vahele ?
  10. http://www.steamcrave.com/authentic-clone-p00057p1.html<- kuis aru saada mis on kloon ja mis on õige asi.
  11. arvestades mis tööstus see on siis no nii palju ju võiks ikka teha, et isegi sellist kahtlust ei tekiks. ja ma loll veel lootsin, et lõpuks ometi toimub ka coilinduses mingigi areng.
  12. KURAT! KURAT! Ma ütlen! Mõtlesin, et OOOOHHHHH ÄGE! Kõik kiidavad seda maitsest. KURAT! Kuradi jobukari. Mürgiseid aparaate aastal 2015 siia saatma. Ja siis leitakse mürki ja siis ametnikel jälle hea koht kust kinni hakata. Eeldusel, et asi peab paika ning on nii halb siis loodan, et mehed saavad vähemalt aru, et ainus kes haiget saab on tarbija!
  13. Tahtsin midagi kirjutada. Lugesin. Enam ei taha.
  14. RX200 on ergonoomiline ja nohh 3 akut on ikka raju. Ainus mis on tähtis, et õiged ja ühesugused akud saaksid sisse. Mine poodi ja võta mõlemad kätte ja otsusta siis. PS! Usun, et Cubio ka kellelgi letis olemas.
  15. Jep. Küsin sellepärast, et Joye on kurikuulus oma vigaste esimeste pätchide ja muuga. Nii seda mida olen näinud kui isiklikust kogemusest. Kas maksta 40 euri ning oodata (1.5kuud?? WTF?? Selle ajaga on maailm niii muutunud) ja loota. Või oota, et ikke eesti kaupmeestel ta kohal. Küll makta tsipakene rohkem aga vähemalt on süda rahul ning ei kaota 3e kuud oma elust, et kokku hoida mõned kümned eurod. (kalkulatsioon tehtud ideaalis: 1,5 kuud tuleb, 1,5 kuuga ehk saab sinna ja tagasi)
×
×
  • Create New...