Jump to content
E-sigareti foorum

minuga

Tavakasutaja
  • Postitusi

    41
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    67%

About minuga

  • Sünnipäev 10.06.1976

Kasutajast

  • Sugu
    Male

Converted

  • Varustus
    Lühikese aja jooksul on varustus kasvanud palju :-P
  1. Tere Olen rääkinud Alko 1000 inimestega, et viinaralli kõrvale tasuks teha aurutajate jaoks baaside ja maitsestajate ralli . Lubati mõelda selle peale. Tervitustega Lõuna Eestist
  2. Tuleb teha nagu venelased tegid müüakse nt 50 ml maitsestatud vedelikku mille antakse juurde vastava kogusega nikotiini ampull vastavalt maitsestatud vedeliku kogusele ja kangusele mida saada tahetakse. nikotiini ampull on nn näidis.
  3. minuga

    OBS Crius RTA

    Sain täna V3 kätte. SS coilidega töötab ja hästi. Esialgu tundub, et annab maitset paremini edasi kui Bellus. Natuke häirib vedeliku peale andmine (liiga kergelt keerleb).
  4. Üldiselt mina lasen traadi enne piirituse lapiga üle (harva kui lapile ei jää musta triipu). SS annab kuumutada küll Ti või Ni modes tuleb ainult temp tõsta 170 kraadini aga soovitan madala watiga pulseerida. Seep see on kellele nikkel kellele SS. Kuidas kellegile meeldib ja kuidas keegi rahul on.
  5. Ma ootan, et kuna tuleb 30 awg ja 32awg kohale siis teen 24 awg sisuga claptoni ja mmmm peaks tulema mõnus maise ja auru kogemus Twisted hakkab mahla loopima. Paralel töötab maitse poolest paremini või siis clapton (ei ole veel proovind aga arvan toetudes kahantalile)
  6. Old: võta 316L traati ja sa ei eksi. 316L kasutatakse meditsiinis. Ma peaaegu 2 (1,5) kuud kasutan ja elan siiani Kui hakkasin SS kasutama siis nikkelit ja titaaniumi ei kasuta kuna maitse ja auru tihedus on antud subjekti puhul märksa paremad. Khantalit (kasutan claptonit) kasutan vahetevahel velositis.
  7. TMC on minu teada firma nimi kes toodab traati. 316 ja 317 vahe on põhiliselt tcr vahe ehk temperatuuri koefitsendi + kroomi, molübteeni (vist nii) , nikli sisalduse vahe ja korrosiooni taluvus. Ehk 316 in keemilisi ühendeid natuke vähem (ca 2-3%) kui 317 SS traadis. TCR oli ka sama ehk ss 316 tcr oli väiksem kui 317. Kuidagi nii peaks olema
  8. minuga

    Uwell Crown

    Ipv d2-ga saab SS tc tõmmata vägagi eduliselt. 0,32mm traat SS 316l paraleelselt keeratud 6 tiiru ümber 2 mm kruvikeeraja 42 jouliga ja 110 kuni 120 kraadi celsiusega kannatab tõmmata. oeh Vähemalt minul Belluse tangiga nii töötab ipv d2 peal. coil kesatab u 1 nädal enne kui maitse hakkab muutuma (magusaid vedelikke aurutan). Vabandust kui teemast mööda väheke.
  9. Vene veipiate laul https://youtu.be/j_0cGLPM7zc väikese huumoriga
  10. minuga

    Evic-VTC mini

    Old ää nööri võta kärssama läheb võta traati
  11. minuga

    Evic-VTC mini

    Arvatavasti 316 või 317 SS traadi jaoks kuna seda traati on aurutamisel pikemalt kasutatud kui 304, 410 või 430 traati. Sisuliselt on neil kõigil suht ligilähedane temperatuuri koefitsient 0,000913 (316) kuni 0,0014 (430)(minu mälu järgi).
  12. minuga

    Evic-VTC mini

    evic minile tuli täna välja software uuendus nr 2.0. Millega tuli ka võimalus roostevaba coilidega aurutada. link
  13. Nu jah proovin järgmine kord täpsem olla ehk siis: "roostevabast (mark 316L), paksusega 0,4 mm paralleelselt mähitud ümber 2,0 mm paksuse kruvikeeraja, traadiga mis annab välja 0,2 oomi ning 50 jouliga kuumutamisel tekkis põletamis protsess mis väljendus põlenud maitsega." Kas nii oleks õige
  14. Panin Bellusele vabarooste coilid sisse ja maitse parem kui TI-ga. Kui kedagi peaks huvitama, siis vabarooste coilid saab (IPV D2) TC-s Ti modis 125 kraadiga 0,2 ohmiga täitsa korralikult tööle. Proovisin seda nii Bellusega, Billowiga kui Zephyrusega. Zephirusega kui panin SS parelel coili siis, 50 J peal tuli gärry külla. Vabandust kui teemast mööda läks.
  15. Sigabuyst võtsin koos PostNL saatmisega.Tuli 21 päeva. PostNL tracking näitas et 23.10 vara hommikul oli Eestis aga Omniva enne tänast ei näitanud midagi. Eile saatsin Omnivale küsimuse kus on ja miks ei näita, et 3 päeva juba Eestis ja enne näe imet täna juba Valgas kohal.
×
×
  • Create New...