Jump to content
E-sigareti foorum

pakatsui

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About pakatsui

  • Sünnipäev 26.07.1995

Viimased profiili külastajad

4 462 profiili külastust
  1. Miks ei saa, endal siiani kõik murevabalt toiminud, kui kuskil pole märget, et tegu e-sigaretiga seotud toodetega.
  2. Lihtsam välismaalt netist tellida. Nüüdseks 3 kuud kasutanud ja tõesti väga hea atomizer. Maitsed ülihead, coilid kestavad väga magusa vedelikuga ca nädal, vähem magusaga 2-3 nädalat.
  3. Hakkab sul jee tavaveiper, kellel läheb kuus 10 sellist väikest pudelikest eraldi jäätmejaama ronima. Sul jah lihtne, võtad tööle minnes kaasa
  4. Vaporesso Revenger X + Freemax Mesh Pro. Väga hea maitse 100W juures 3 meshiga coil ja paak kena 6ml. Maitse poolest võrreldakse RDA'dega. Varsti peaks 4 meshiga coil välja tulema, eks paistab mis nägu see on.
  5. Kas seal üldse võtavad jutule, kui nende ametlik otstarve on aroomilambid? Pärast ütlevad, et polegi ette nähtud sinna nikotiini panna ja kopsu tõmmata.
  6. 100% kindlalt ei mäleta, aga minu meelest seda "krõksu" ei tulnud. Müüja esimest vedelikku ei andnud, võttis reast teise. Lõhn on kõikidel vedelike väga hea, aga pärast 2-3 mahvi on selline tunne nagu tõmbaks puhast nikotiiniga baasi.
  7. On võimalik, et kõik 3 vedelikku praagid? Kui pudelil kirjas, et vedelikku 50ml ja pudel 100ml, siis peaks boosteriga ikka 60ml tulema. Müüja oli ka seal selline, et tal oleks hea meel olnud, kui poleks poodi astunudki. Ohkis ja ähkis
  8. Ostsin eile EasyAromast 3 Liquella vedelikku. Pudelis peaks olema 50ml, aga tegelikult oli pigem 42. Panin Caramel Milki aparaati (Revenger X + NRG) ja vaevu tundsin maitset. Mõtlesin, et okei äkki ongi selline vedelik. Panin French Apple Pie aparaati, sellel polnud üldse maitset. Siis panin Forest Raspberriez aparaati ja sellel oli kõige rohkem maitset, kuigi see oli ka selline väga õrn keele otsal. Poola/Saksa lehtedel on nendel vedelikel head hinnangud, et milles probleem võib olla? 10ml nikotiini tõmbab maitse nii nulli? Nitro vedelikul on reaalselt 10x rohkem maitset ja pärast tõmbamist maitse tükk aega suus.
  9. Freemax Mesh Pro'le Eestis polegi coile saadaval? Review'de järgi tundub väga hea aurustaja.
  10. Kui tulen Inglismaalt 120ml vedelikuga, siis keegi võtab need käsipagasist välja?
  11. Sealt on ka mõttekam hulgi osta, sest saatmine jääb 10-15€ kanti.
  12. https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-18650-inr18650-25r.html Review'de järgi tundub ok ja leidsin teisigi foorumeid, kus soovitati seda lehekülge.
  13. Kokkuvõttes hoidsin kokku 84€ sellega, et kõik asjad välismaalt tellisin. Akud ja akulaadijad tellisin ka Hollandist (3€ Samsung 25R vs 10€ Eestis). Pakk coile tuli ka tollist kenast läbi, aga nende hind nii palju erinev polegi (3 coili 13,49€ vs Eestis 5€/tk). Naljakas on see, et vape asjad tulid tollist kenast läbi, aga üks telerividin ladustati tolliterminalis. Tahavad mingit raha saada vist.
  14. Update: e-sigaret käis tollist läbi ja nüüd teel omniva sorteerimiskeskusesse.
  15. Äkki härra lihtsalt kutsub ennast Vape Lordiks?
×
×
  • Create New...