Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Jaan

Vaporshark rDNA

Recommended Posts

Kui lasta w miinimumini, kas saab 1w peale ka?

Saab. ekraani pööramine toimib ka, lukustada ja siis 5s hoida fire ja + all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, ma korra nagu ehmatasin ära, et äkki mu kiibil mingi jama. Eelnevatel versioonidel 7w olnud alampiir. Pole eelnevalt proovinud ka alla 10w dna 40 kiipi jooksutada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ega 1w pole jah midagi teha :) Mõnus on see TP ikka, polegi ennem julgenud nii palju W keerata peale.

Ekraani asukoht on nõme nagu ma kartsin, samas kõik teised kus on kas üleval või küljel on kallimad ja suuremad või siis ei saa akut vahetada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esmamulje - sitaks ilus. Magnetklapp on kahtlane, eks näis kaua ja kuidas toimib. Muidu sitaks sheff. Varsti siis ka reaalselt proovima :)

 

EDIT: vati põletab ASAP ära, kui dryburnda. Otherwise väga tootega rahul. Käes hoida väga mugav vs hanamod. Materjal 5+. aku kaan ei ole ka eest lennanud, seega hirm hetkel asjatu. Kui miskit muutub, siis annan teada. dryburn oli minu enda black. pidigi seda tegema!

 

EDIT2: pea 36h kogemuse põhjal saan õelda järgmist:

*ei ole vahepeal muutunud inetuks pardipojaks.

*taskus suutsin kogemata 40w peale panna ja esimene mahv ehmatas. aga selle jama saab ära kaotada hoides 2sek + ja - nuppu all.

*Peale 12-14h imestasin, et akut ei olnudki läinud. No vabsee ei liikunud. spezz võib kinnitada. Nüüd, kus on 24+h möödas viimasest laadimisest, siis aku on ikka TÄIS. Teen vastupidavus testi ära. Eks annan teada, kuid kipub sinna nokia 5110 aegadesse minema, kus telefoni laaditi korra kvartalis. Viimati istus nööri otsas 08.01 kell 7:30.

*0,2ohm coil on peale 24h muutunud 0,18ohm coiliks. Ei ole nikli elulugu lugenud, aga äkki nikli elektrijuhtivus paraneb teatud olukordades. Ta kuidagi "vaikselt" on läinud - alguses 0,2....pool päeva pealt 0,19 ja nüüd eile õhtust 0,18. Igasuguse vedeliku rämpsuga peaks takistus ikka suurenema. Üritan õhtul teha mingi pildi ka äkki. Siis näha ka visuaalne erinevus.

 

Maitset ma veel ei oska kommenteerida 110%, kuid jahedam/mahedam tundub küll. Eks tingitud temp kontrollist suuresti. Preheat on ka tore asjandus, kus coilile antakse lisa energiat, et saaks vedeliku aurustumise temperatuurini kiiremini. Maakeeli tähendab see click and puff, click and puff, mitte click.....2-4sek and puff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svoemesto kommenteeris, et kui K4 disainiti siis TC ja nikkel polnud veel tulnudki turule. Väidetavalt probleemiga tegeletakse. 0.1-0.2 oomi pole väga hullu, üle selle hakkab takistus liiga mängima -hüppab peale täitmist järsku üles, seistes läheb tagasi jms. Niiet väiksemad coilid ja/või jämedam traat /seni kui kullatud vedru vms lahendus ilmub

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma kasutan sama juhet millega telo laadin

 

aga aparaat on  :idea:

nats raske, aga vähemalt tunneb kus asub.

eks harjumise asi,

Ei ole sellel magnetil midagi häda, suht ok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mkay, ikka selle poolega asetad laadija peale, kus usb auk on?

 

ma mõtlesin, et püsti laeb (kick)   (facep)  (ullike)

 

töötab  (relv)

juba hakkasin uut laadijat guugeldama :D

tänud abi eest  :idea:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Üx küsimus......

 

Kuidas see akunäitaja teil langeb?

Pühapäeval tõmbasin ja tõmbasin, ca 1mm näitas alles kasutatud ja siis lataki näitas, et aku tühi. Ok, mõtlesin, et äkki vahepeal ei vaadanud....

 

Täna tõmban alates 7.30 hommikust, umbes 6-7ml tõmmatud ja sama seis, ca 1 mm akut kadunud.  :roll:

 

Võtsin aku välja ja panin D4 laadijasse. 

Aku näitab 3.63V

 

Kasutuses orikas aku.

Mida teha?

 

Edit:

 

Väike update

 

Kui aku välja võtta ja tagasi panna, siis korra nuppu vajutada, viskab aku enamvähem õigesse kohta. Aga korra veel vajutada power nuppu ehk tõmmata, siis viskab akunäidu jälle peaaegu täis.

Ok, kui see arvestaks minu w ja tõmbamise loogikat, siis see näitab ikka väga metsa  (kick)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku mahtuvuse muret märkasin ise ka. Pole süvenenud tehnilisse poolde, kuid aiateibaid näitab küll.


Vaatasin et oh põnev asi, nägin hinda :lol:

 

Polnud enam.

Miks sa pidid siis enda päeva ära rikkuma :D

 

Samas ta on kõige väiksem, mugavam ja ilusam DNA40 mod üldse turul praegusel hetkel.

 

Kui evic Supreme eest on inimesed nõus maksma 140eur (mida mina küll imestan), siis 180 ei paistagi nii ulme, kuna asi on IGAT pidi üle teivashüppajate lemmikasjast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kusjuures rdna peaks olema odavaim dna40 kiibiga mod. Aku näit on maakeeli midagi sellist, et üritab olla "tark" ja näidata aku taset vastavalt hetke võimsusele, aga kuna TP'ga W kukub siis panebki puusse. Kui on sleepi läinud siis korraks nagu näeb seda õiget aku näitu ja siis kerib jälle ülesse ennast.

"Battery indicator is useless for a good amount of time if you’re vaping lower wattage. Here’s what I found out from Evolv: The battery indicator is basically an estimation of the remaining number of hits the chip thinks you’ll get out of the battery at your current settings. It comes up with this number based on the most recent fired wattage. Stay with me, here’s where it gets complicated. If you’re using a temperature controlled coil, as the coil hits the temp you’ve set, it will lower the wattage to maintain that temperature. The chip uses this lower number as its guide for reporting the battery level. So how does this impact the user experience? Well, it flat out appears as if there’s a software glitch because you can put in a somewhat discharged battery, if you take a hit and it throttles down to something like 5 watts, it will estimate a huge number of hits left and the battery indicator will actually report that the battery is completely full when you look at the indicator. I’m going to have to use the device more to get a better idea of how much warning you get when your battery is very low. I spent a lot of time on this section because to be honest, this REALLY pissed me off thinking I had a second bad build. So the tl;dr of this paragraph goes like this: if you get a DNA40 and it looks like it magically charges itself, it’s not defective, it’s how Evolv chose to display the battery to the user. What it represents is the estimated number of hits left based on your current settings. The indicator will appear to jump around if you change your settings. It’s completely counter-intuitive compared to say just simply reporting a % based on the actual voltage of the battery."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ühesõnaga akunäit on bs ja igaks juhuks tuleb kaasad kanda teist akut.

Kuidas nad selise ämbriga kyll hakkama said. 

Vastavalt minu settingutele see akunäit näitab ka aiateibaid. Nagu ma ytlesin, oli üx hetke pea ääreni täis, järgmine tehk küsis elektrit


Ja m  panen ilma temp controllita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma kannangi teist akut kaasas üle päeviti (kuigi ka sellel on oma miinus kui Nikli coile kasutad, aku eemaldamisel unustab vana coili ära väidetavalt, kuna pole sisesmist mälu selle jaoks), sest 2+ päeva peab siiani ikka vastu. Jeesus vaata ekraani siis kui sleep'st välja tood (üle 30s on kasutamatta olnud) ja siis ma olen näinud 50% 25% aku näite ka mis muidugi peale esmest tõmmet jälle ülespoole liiguvad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eks järgmine nädal saab katsetada......kui hästi läheb

Metallic, sul esimene versioon, aku paneb sama lampi?

Ma ainult nikliga tirinud. Püsib nagu kaua täis ja kui juba väike kriips kukub, siis on lõpp lähedal. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...