Jump to content
E-sigareti foorum

4ular

Tavakasutaja
  • Postitusi

    224
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by 4ular

  1. Mul need mandli augud mingi mega suured ja need korgid on ikka tõsiselt rõvedad. Mulle öeldi, et see on kosmeetiline viga ja ei lõigata miskit. Erakas on miski 700€ + visiiditasu mingi summa.
  2. Sul on õigus. Võitlen juba aastake mandlikividega, aga ära ka raisk ei lõigata.
  3. Olen nüüdseks 2 kuud 100% VG-d tõmmanud, ikkagi tõmbab nina seest katki. Hommikuti on suu ka seest pruuni ollust täis, esimene asi kui silmad lahti löön, tuleb jooksuga hambaid minna pesema.
  4. Jep, mul sama teema. Ei aita kreemitamine ega miski.
  5. Ilmselgelt oli eesmärk suitsetamine maha jätta ja nagu aru on saada on see saavutatud. Kui 350 päeva hiljem tunduvad modid alles kauge tulevik siis milleks? Tean, et sellest tekib suhtkoht hobi ja kraami koguneb + tuleb koguaeg nii palju peale, et ei jõua ära proovida.
  6. Kui sa oled saanud 350 päeva ilma korraliku modita hakkama, siis ära hakka seda üldse ostma
  7. 4ular

    Vaporshark rDNA

    Hind on veits kirves imo + nad on oma 30w maha jäänud.
  8. Epiip.ee kui võtad suurema koguse, saad ka parema hinna.
  9. Hana klooni keermed lõpetasid töölepingu eile öösel.
  10. comp ehk ei tunne lihtsalt maitset
  11. See sita maitse tundmine oleneb palju ka inimesest. Mul moor rebib 3 nädalat 1 coiliga ja ütleb et ei tunne halba maitset, ma korra proovin siis oksendan suhu endale.
  12. No Compi jutust võib lugeda, et delta ei kannata suure PG sisaldusega vedelikke. Soenedes läheb mahl veel vedelamaks ja siis ei pea enam kinni.
  13. Ma üritan asju ümber tõsta, ehk saan ka tulla ikkagi.
  14. Homme üle pika aja tööle tagasi. Päris hea tunne lausa
  15. Rsk nii valel päeval, :/ Ma oleks muidu raudselt käpp.
  16. Eriti kui veel teed pool liitrit korraga vedelikku
  17. minumeelst need inawera maitsestajad on ühed kõige hullemad, ma tõmbasin lõpuks enale 10ml 50:50pgvg suhtega pudelisse 3ml maitsestajat et midagi tunda.
  18. Sain siis kasutaja Interfaceilt sellised soovid sünnipäevaks Sulle ma küll õnne ei soovi vanus juba siuke, et pigem tuleb kaasa tunda radikuliit ja kehvveresus ja nii
  19. 4ular

    Palju ÕNNE

    Palju õlle Unemp.
  20. Ei viidanud analoogile. Ma olen võibolla lihtsalt juut aga 5euri coili eest ma ei maksaks, arvestades kui palju ma tõmban.
  21. No ma ei tea , 5€ coili eest on ikka overkill maksta. Minuarust isegi 3.5€ on palju maksta. Nädalas läheb kindlasti 1 coil, see teeb juba 20€ kuus puhtalt coilide peale. Arvestades vedeliku kulu ka juurde siis kisub see asi mõttetuks ära juba vaikselt.
  22. 4ular

    Palju ÕNNE

    Suurimad tänud ! Siinkohal võtaks ka sõna ja sooviks õnne Leinole
  23. See EMTA pakutud variant oleks väga tüütu. Nii kui hiirega üle sõna tõmbad viskab mingi kasti ette. See võib tunduda hea idee, kuid tegelikult see seda pole.
  24. Ja venemaal neid ei ole? Sellel asjal on ikkagi sügavam tagamõte kui lihtsalt mõned tehased ja paar maalappi. Vaadake palju venemaal on asustamata põllu ja metsamaad, nii et see pole kindlasti põhjus.
×
×
  • Create New...