Jump to content
E-sigareti foorum

tsukts

Tavakasutaja
  • Postitusi

    48
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by tsukts

  1. Piinlik öelda aga pealmine kork ei olnud ilusti peal. Vaatasin, et rohkem edasi ei lähe peale ei surunud- tundus küll selline imelik aga vaja ikka kiirelt uus aparaat järgi proovida.
  2. Esimene valmis coil mis ostes kohe sees oli. Sain pidama. Aga kuradi kange on ikka.
  3. Sai ostetud G Prive TFV8 big baby dank ja esimene paagitäis sisse valatud.Julmalt lekib.Õhuava keerates pressib vedelik välja. Isegi niisama seistes tundub, et vedelik väheneb. Keegi oskab pakkuda milles asi on. Kas 12mg nikotiini on selle aparaadiga tõmmates väga palju.
  4. Palju selline maksis ja kust ostsid.
  5. Huvitav keegi ei kirjuta siia enam midagi.Postimehes suur artikkel täna.Ei saa lisada ka siia pole pääsu siin arvutis Postimehe artiklitele.Et 20 mai siis viimnepäev. Kõige huvitavam asi, et aroomivedeliku ka suure raha eest enam ei saa.
  6. Hei Spezz üle hulga aja.Jätsin ise tossu peaaegu maha-kui tahan siis teen aga väga harva.Naine ei tahaveel maha jätta ja küsin siis SchnitzelHaus Special suuremas koguses tellides saab söbrahinnaga.Pool liitrit või liiter.

    1. tsukts

      tsukts

      Sry vigade pärast.Ise ka naersin.

       

  7. Ei ole mingi proff aga mina arvan, et asi ikka vedelikus.Liqua hakkab mulle ikka räigelt kurgule sama naisel.Inawera väga hea.Ei harju ära ka tõmba palju tahad. Liqua tuleb ikka ära kasutada siis panen mõne teise firma Capuccinot sisse-kannatab tõmmata küll. Minule tundub, et mõni clearo on ka mahedam.Meeldib Vision STV.
  8. Tänud sõbrad vastamast. e-kodanik-millega Sa neid klemme piinlikult puhastad -piiritusega. Oot kas Nemesisele õli võib vahele panna kui alumine sisse-välja lülitamise keere käib raskelt,.Või sinna ka ainult sobib piiritus või hambaniit -aku heaolu huvides
  9. Tere. Evic laadima pannes-näitab ekraani peal laadimist ilusti. Sisse lülitades ei võta pilti ette.. Olen saanud vahepeal uuesti pildi ette upgradedes kuigi ei vaja praegu uuendust. Samuti läks lambist käima kui oli seisnud ilma aku ja clearota nii paar nädalat. 4päeva tagasi töötas kõik ilusti.Lülitasin välja panin kapi peale ja täna jälle ei lähe tööle. Tõsi aku oli taga ja STV otsas. STV ka väljast natuke märg nagu oleks läbi lasknud, seda ka enne olnud just siis kui on seisnud mingi nädalakese ilma tõmbamata evicu otsas. Ükskord kui tööle sain hakkasid tablool kirjed kiirest jooksma nii, et ei saanud enam pidama.Ja nii mitu korda. Kas siin tegu ikka vedelikust põhjustatud lühisega. Oih kes küll seletaks mulle Evicu hingeelu. Tänud ette.
  10. Tere! Milles võib olla probleem, kui vahetevahel ajab õhuvõtu avast vedelikku välja?
  11. Hei! Millist akut soovitate Nemesisele. Akuladijaadat võib ka soovitada.Praegu laen Evicuga. Tänud ette.
  12. Seda olen jälginud jah.Aga selles ei saa nagu viga olla kui ühe evicuga töötab teisega mitte. e-kodanik see paras nikerdamine jah.Ma ei tea kas seda plastmassosa enam ümber ära saangi.Sai liimitud kui sõber maha kukutas ja juhtmed lahti läksid. Üks asi on hea-kogu aeg kärss kärnas või maa külmunud. Viskab kopa ette saabki esigari ka maha jätta.Step by step pakun välja töötab päris hästi. Järgmine samm on pastillikommid
  13. Mul sama jama.Isetehtud coiliga näitab ühe evicu otsas atomizer short teise evicu otsas kõik ok. Tegin coile kogu aeg uuesti mõtlesin,et selles viga ja mõni harv kord õnnestus ka korralikud oomid ette saada. Samas STV-ga näitas atomizer short aspire nautiluse otsa pannes oli OK.Nii, et hoopis mingi evicu klemmi viga. Kas oleks mingit ravi selle vastu. Tänud ette.
  14. Paluks abi.Proovin ise coili teha aga luriseb ja vedelik tuleb suhu.Oomid ok 1,5-1,6. Rip tripperi videos näitab, et metallkesta sees on mingi valge vooderdus. Originaal coilil traadi ja vati ümber torujas tugevdatud riie kas see tuleb ka ümber panna.Või see ongi see valge vooderdus. Tänud ette.
  15. Hei! Kukkus Evic maha ja tulid need kaks juhet lahti mis Evicu sees.Muidugi ei tea kas midagi hullemat ka juhtus. On keegi saanud seda parandada ka või lootusetu juhtum. Ise mõtlesin, et võib-olla kellasepp võtaks töö ette ja tinutaks kokku. Või kui kellelgi Tartus peened tööriistad ja oleks kas vedeliku või mingi raha eest nõus kokku tinutama oleks väga tänulik.
  16. No ei saa mina üle 0,5 oomi.Traat 0,20 2mm puurisaba ümber 6-8keerdu.Vatiga. Keegi oskab öelda milles võib case olla. Tänud ette.
  17. Sa seda pilti ei viitsiks üles panna.Originaal coilid otsas peaks keerama hakkama.
  18. Mul ka probleeme nautiluse evicu otsast lahti keeramisega.Kui külma vee all lahti keerata kas evicule see halvasti ei või mõjuda.Muidugi proovid nii keerata, et evicule vett peale ei lähe.
  19. äkki sul stealth mode peal hoopis? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Tänud.Päikse käes olin jah vale settingu pannud.Mõtlesin, et midagi tõsisemat viga.
  20. Ma katsetasin vatiga. Mingil põhjusel sain kõrbemaitset. Tegin vati peenemaks aga ikka pikematel tõmbamistel kõrbes. Analoogselt tehtud vatiga coil aga Protank Minis toimib ideaalselt. Ehk siis minu kogemuse kohaselt sobib vatiga coil pigem alumise coiliasetuse puhul. Thx.Aga proovin ikka järgi ja annan siin ka teada katsemeeskonnalle.
  21. Hei!Kui Evicul enam tõmbamisel sek. ei näta.Display must või näitab algset menüüd siis vist aju lolliks läinud. Kust saab reset teha või mingi teine rohi selle vastu. Tänud ette sõbrad.
  22. Hei!Kas Vision STV 3,5ml ise coili tehes on mõtet vatiga teha.Kas tuleb tossu rohkem.
×
×
  • Create New...