Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Maitsev Aur

Kayfun Mini V3

Recommended Posts

Hmm. Teiste idee varastamine ja selle 10x odavamalt turustamine ei ole mitte auväärt tegevus, aga siiski. Olen ideed (mitte õiget Kayfun V3 mini) paar päeva proovinud ja hea on. Väga hea. Parem, kui mu originaal K4. Wickib kaunilt ja õhuvool super. Aga hetkel on turul head kraami palju parema hinnaga ja see jääb pigem fanboyde pärusmaale. Nagu mäkbuuk/fõun/tab :) Paljalt "idee" põhjal otsustada ei saa tegelikult. Loodan, et õige tükk veel parem ja ilmselt haaran endalegi ligi. Fanboy olen, mis teha. :)

Sain oma klooni eile kätte. Nüüdseks päevake tossutatud ja ainult kiidusõnu jätkub. Kindlasti parim M2L tank mida proovinud olen. Kõigepealt hämmastas selle nii-öelda klooni kvaliteet. Väga super töö. Teiseks hämmastas see, et kui svojemesto lehel numbrid sisse lõin õnnitleti mind authentic toote ostmise eest :-D Küsisin veel müüjalt üle, kas on ikka tegu klooniga ja müüja vastas, et on on ;-) Aga väga hea kvaliteediga klooniga. Nad on suutnud isegi karbil oleva hologrammi kloonida.

Sain oma klooni eile kätte. Nüüdseks päevake tossutatud ja ainult kiidusõnu jätkub. Kindlasti parim M2L tank mida proovinud olen. Kõigepealt hämmastas selle nii-öelda klooni kvaliteet. Väga super töö. Teiseks hämmastas see, et kui svojemesto lehel numbrid sisse lõin õnnitleti mind authentic toote ostmise eest :-D Küsisin veel müüjalt üle, kas on ikka tegu klooniga ja müüja vastas, et on on ;-) Aga väga hea kvaliteediga klooniga. Nad on suutnud isegi karbil oleva hologrammi kloonida.

Klooni valmistaja on Eycotech?

Mul hakkas peale pluss klemmi pingutamist asi lühisesse minema. Pluss klemm puudutas õrnalt vastu korstent. Vahepeal töötas ilusti ja siis kui üritasin vedeliku voolu kruttida läks jälle lühisesse. Probleemi kõrvaldas väike viil :)

Aga seal sinu antud teemas on vist ikka mingi muu jama.