Jump to content
E-sigareti foorum

agris_a

Tavakasutaja
  • Postitusi

    77
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by agris_a

  1. Teine valik on hoida kaupa aktsiisi laos. Sellisel juhul ei tule tasuda kohe aktsiisi vaid tasumine toimub kauba välja liikumisel. Täpselt nii nagu on ka alkoholil ja tubaka. Kuigi jah siis tulevad lao kulud. Aga samas saavad poed panna seljad kokku ja luua ühise lao.
  2. Siis tuleb teisele poole ust teha pood mis müüb vaid baase ja maitset ning teisel pool on modide osa.
  3. Seadus on jah väga tühine ja lünkasid täis. Kui maitsestaja pudelil on viited suitsetamisele siis kaldun ka arvama, et võit läheks EMTA-le. Kuid kui müüa just nimelt toidumaitsestajana ilma, et pakendil oleksid viited e-vedelikule siis peaks olema ok, Üritan seoses enda lõputööga saada emtast kellegiga ühendust ka uurida nende jok skeemide kohta. Kui midagi sealt poolt vastu tuleb siis jagan siin ka.
  4. Nii palju kui seadustest ja EL direktiivist olen välja lugenud ja tõlgendanud siis tundub see suht JOK. Sisuliselt peaks tõmbama igalt poolt viite e-vedelikule maha ja müü toidulisandit rahulikult. Selgust ei paista ka väga kuskilt tulevat. Nii kurb kui see ka pole, oleks hetkel vaja tugevat kohtulahendit.
  5. Pole vist küll õige teema aga vajaks natukese juhendamist esimese uue RBAga nimelt sai soetatud Squape R ja esimeseks coiliks sai 0.25oomise takisutusega olevus. Kas keegi oskaks seletada kuidas arvutada vatid mida selle jaoks kasutada?
  6. Võimalik, et mõne jaoks juba vana ja kulunud arutelu kuid vajaksin teie nõuandeid nüüd Nimelt sooviks minna üle RBA peale kuid valik on hetkel tõmmanud silme eest väga kirjuks. Seega kas oskate soovitada mõnusat RBA just algajale ise valmistajale ja mis oleks mõnus TC modis.
  7. Oskad endapuhul seostada seda millegiga?
  8. Proovisin teist mahala sama jama edasi. Jätsin paar päeva vahele ja kõik oli timmis, tõmbasin 2 mahvi ja jälle iiveldushood.......äkki üldse vaja maha jätta.... Kahjuks vist jamh aga proovin ja katsetan nati veel erinevaid mooduseid.
  9. Proovisin teist mahala sama jama edasi. Jätsin paar päeva vahele ja kõik oli timmis, tõmbasin 2 mahvi ja jälle iiveldushood.
  10. http://e24.postimees.ee/2735274/visa-ja ... enindamise
  11. Ei imestaks kui selline asi juhtuks Parim osa oleks see kui Eestis,Lätis ja Leedus lendaks need uksed korraga lahti. Sent from my Xperia U using Tapatalk
  12. Mul on endal sõpruskonnas 4-5 venelast. Kõik räägivad väga soravalt ja aktsendi vabalt. Aga jamh kui ei ürita siis see keel ise kah ei hakka tulema. Sent from my Xperia U using Tapatalk
  13. Kõik see meenutab teise maailmasõja algust. Vaatasin Vabariigi kodanike, sealt jäi kõlama mõte, et venelasi tuleb kaasata ühiskonna tegemistesse Eestis. Sellepeale tekkis küsimus mul mis moodi, kui nad ei suuda isegi eesti keelt kahekümne aastaga selgeks saada.
  14. äkki rase?nime järgi ei saa soost aru Ei saa olla. Las see jääda naistele Läksin just lahjema peale. Endale tundub et tossan sama palju kui enne ja clero pole ka muutunud vahepeal.
  15. kas iiveldus võib olla tingitud e-sigaretist? Enne sellist muret polnud aga nädal peale uue vedeliku kasutusele võtmist tekkisid. Lihtsalt loll kokkusatumus või võib ka olla seotud mahlaga?
  16. agris_a

    Videod

    http://www.wimp.com/fatherinspiration/
  17. Sõbral pudeneb tihti klaas ämblikuks. Tellis hiinast 10tk kohe hetkel vist 6 alles veel
  18. Gümnis oli jamh väga kasulik. Graafikud teeb ka kõik ilusti ära
  19. Old tegi vv/vw ja akkude teema palju selgemakd Sent from my Xperia U using Tapatalk
  20. Peaks olema 29 õige vastus. Sent from my Xperia U using Tapatalk
  21. See sõltub inimeset. Mõni tahab proovida ja katsetada erinevaid asju (sõltuvus uutest asjadest), mõni on aga rahul ainult ühe ostuga ja tema kuludeks on enamasti elekter, vedelik ja coili materjal.
  22. Huvitav kust kohast nad neid andmeid saavad või millest see nr. tuletatakse Sent from my Xperia U using Tapatalk
×
×
  • Create New...