Jump to content
E-sigareti foorum

Stewie

Tavakasutaja
  • Postitusi

    128
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    Stewie reacted to Spezz in VapeCast - Arutelud veipimisest otseülekandes   
    MTÜ tegemisi peaks tutvustama küll.
  2. Like
    Stewie got a reaction from vikat in Lenola Cream   
    Võtsin ka prooviks sõbraga kahe peale. Tänud vikatile kiire saatmise eest. Vedelik lõhnab hästi -kõige enam on tunda maasika kreemisust. Proovida olen jõudnud Zephyrus klooni peal, 0,9 oomi 22w. Maitset on palju -tunnen maasikat ja banaani, päev hiljem tundsin korraks ka ananassi maitset. Terve õhtu tõmmates tekkis küllastumus- nüüd lahjendatud pisut PG-ga, sest vedelik päris paks. Hea vedelik, aga minu jaoks mitte all Day vape. Tänud Vikatile.
  3. Like
    Stewie reacted to olaf in Nemesise nupp ei taha töödata :(   
    Ilmselt on kruvi lahti ja tihvt välja kukkunud.
    Igaks juhuks hoiatan, et ümarad mehhid on väga head loodid. Võimalusel hoia neid laual püsti. Pikali panevad üldjuhul jooksu ja alati ei jõua reageerida. Ma ei mäleta ühtegi loodis pinda.
  4. Like
    Stewie reacted to e-kodanik in Üks artikkel   
    Ei teagi kuhu teemaasse olnuks õigem postitada
     
    Maailma Terviseorganisatsiooni andmetel on töödeldud liha inimese tervisele sama ohtlik kui alkohol, asbest, arseen ja sigaretid.
    http://tervis.postimees.ee/3375001/maailma-terviseorganisatsioon-toodeldud-liha-pohjustab-vähki
  5. Like
    Stewie reacted to RaghzaVapes in Vapewear (Vaprwear)   
    Põhimõtteliselt on ju vaja lihtsalt kapuutsi nööri asemel voolikut, mille ühes otsas oleks 510 driptip ühendus ja teises otsas huulik. Torkad mistahes clearo otsa ja tuld.
    Voolikut saaks täitsa eraldi, ilma pusata, ka müüa - lihtsalt olemasolevast hilbust kapuutsipael välja ja voolik asemele.
     
    Fire nupu osas võiks see olla vooliku küljes huuliku lähedal ning vooliku sees joosta paar peenikest juhet - need kannataks enamuste modide trükkplaadile joota Fire nupu asenduseks.
  6. Like
    Stewie reacted to JazZ in Kas on nüüd on nikotiiniga e-vedelike müümine legaalne? [Split]   
    Ma viisakas inimene ja täitsa tutvustasin ennast. Kas see info neile meelde jäi, on muidugi omaette teema, päris pikalt ja põhjalikult sai vedelike müügist räägitud. 
    Aga kui kõik siin selles niiväga kahtlevad et võib (ja ometi müüvad), miks keegi pole julgenud ise siis üle küsida? Seal täitsa tore inimene tundus selle alaga tegelema, ei hammustanud
     
    Sent from my Nexus 6
  7. Like
    Stewie reacted to maarjos in Asjad, mis päeva päikeseliseks teevad ehk rõõmustage südames   
    Kui saad nv. lõpetada saunas...
     

  8. Like
    Stewie got a reaction from Kirp in Kayfun 4   
    Kas klooni omanikele ka jagub?
  9. Like
    Stewie got a reaction from vandura in Joyetech delta - muljed   
    Ma küsisin ka Compilt enne dry burni nõu. Comp ütles, et pärast nagu uus  . Tegin siis dry burni ära, mahl sisse ja krt halb maitse. Kartuses coil õhtale lasta (varu coili polnud kaasas) kuumutasin liiga vähe. Järgmine päev tegin uuesti ja krt maitse oligi nagu uus.   
  10. Like
    Stewie got a reaction from Comp in Joyetech delta - muljed   
    Ma küsisin ka Compilt enne dry burni nõu. Comp ütles, et pärast nagu uus  . Tegin siis dry burni ära, mahl sisse ja krt halb maitse. Kartuses coil õhtale lasta (varu coili polnud kaasas) kuumutasin liiga vähe. Järgmine päev tegin uuesti ja krt maitse oligi nagu uus.   
×
×
  • Create New...