Spezz 467 Postitatud Oktoober 10, 2014 Hoihoi, Foorumis oleme juba pikalt suhelnud, aeg korraldada üks ühine mahaistumine. Kohaks on siis see: http://schnitzelhaus.ee/ Istumine toimub 7. Novembril, koguneda võiks vast alates 19:00 peatse kohtumiseni Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Oktoober 10, 2014 Mulle sobiks ilmselt mõlemad. Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Oktoober 10, 2014 Mulle kah mõlemad, aga eelistaks 7ndat:-) Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Oktoober 10, 2014 7 nov sobiks ehk paremini Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 10, 2014 Khm, valiku tegemiseks on teema ülemises otsas poll Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 10, 2014 Arvan, et küsitlusest saaks täpsema kokkuvõtte teha kui lisada veel valik "Sobivad mõlemad kuupäevad". Edu! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 10, 2014 Lisasin selle valiku juurde Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 10, 2014 Hea idee, kahe käega poolt. 24 okt sobiks ilusti. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 10, 2014 Pollis on puudu et asukoht ei sobi ..... aga eks muu kandi inimesed peavad ise mõtlema kas äkki peaks ka midagi tegema.... või ennast kohale vedama. Kui külastajaid on eks siis vbla kunagi võiks ka suurema kokkusaamise peale mõelda. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 10, 2014 Ma ei viitsiks ennast kodust välja vedadagi kui südaööl juba pidu läbi. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 10, 2014 Kas selle koosistumise eesmärk on "nägude kontroll" või on veel päevakorrapunkte? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 10, 2014 Üks eesmärk vist vormus selliseks, et schnitselhaus korralikult uduseks puhuda Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Oktoober 10, 2014 Pole aus, kaugema otsa mehed peavad ikka kodus edasi tossama. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 10, 2014 Ma ei ütleks, et Eesti just eriti hea näide oleks kaugema otsa meestest. Kolige mõnda suurriiki ja 200km tööle saab teie normaalseks vahemaaks Marss traktoritele hääled sisse ja tulek.ee Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 10, 2014 No üks variant on mitu maakat ühe autoga.. Ise pole veel otsustanud muidugi. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Oktoober 10, 2014 Mul pole raskusi kaine olemisega Noh, nii, üldiselt. Aga eks näis. Sinna natu veel aega Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Oktoober 10, 2014 Aga see võiks täitsa toimida, kui keegi tartust tõesti läheb ja nõus rahvast kaasa võtma siis oleks isegi huvitatud. Päris põnev oleks näha mis lahendused kellegil on ojee, kui keegi on nõus kaine rool olema muidugi.... siis oleks ju hoopis teine tera annaks kasvõi oma auto kasutusse selleks, minu auto ju sõidab gaasiga. Seega saaks ju pool muidu edasi-tagasi. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 10, 2014 Aus oleks siis a'la Paide - suuremal osal suht sama tee sõita. Samas ütlen ausalt, et Tallinnas veaks ennast võibolla kohale, aga Paidesse küll sõitma ei hakkaks ja tõenäoliselt pole ma ainuke Tallinna inimene kes nii arvab ning samuti pole kindel, et need kaugema kandi mehedki Paidesse viitsiks sõita, seega on medalil ka teine külg Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 10, 2014 Juhul kui Tartust tõesti peakas mingi seltskond minema siis ma oleks ka vast käpp. Sinna võin roolida tagasi mitte . Kohale jõudes võib muidugi umbes mingi selline pilt avaneda... http://youtu.be/CK-rJrytmJE?t=14s 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 10, 2014 Ma vaevalt kohale ronin, eeldatavasti laupäeval ka tööl, aga selle saaks ära muuta kui väga vaja. Samas vaid õhtuks kohale ronida ma ausalt öeldes ei viitsi. Aga te tehke ära, järgmine kord 2 päevane Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Oktoober 10, 2014 Aus oleks siis a'la Paide - suuremal osal suht sama tee sõita. Samas ütlen ausalt, et Tallinnas veaks ennast võibolla kohale, aga Paidesse küll sõitma ei hakkaks ja tõenäoliselt pole ma ainuke Tallinna inimene kes nii arvab ning samuti pole kindel, et need kaugema kandi mehedki Paidesse viitsiks sõita, seega on medalil ka teine külg Mis oleks, kui sulle keegi ütleks, et Tallinn (tallinn pigem) pole ainus linn eestis. Nats kompoti ajab pees keema, kui tuleb mingi ,,kärss,, , ajab näpud püsti ja teatab, et tema on pealinnast ja tema ennast ei liiguta. Aga muidu tore ettevõtmine, soovin kõigile edu. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Oktoober 10, 2014 Kuram, kolin ää just Edgargradist. Muidu oleks tulnud küll kaema kuidas oskajad-mehed udu teevad. 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 10, 2014 Mis siis nüüd järsku selline ving lahti läks. Tahetakse teha Tallinnas, las siis olla. Keegi ei pea ju vägisi tulema. Kunagi oli Tartus ka koosolemine. Kui on soovi ja viitsimist, siis võib kasvõi Tapal ka teha. Spezz, palju tulijaid oleks praeguse seisuga? Share this post Link to post Share on other sites