Jump to content
E-sigareti foorum
admin

Uus e-suits.eu vead/parandused/arutelu

Liigutada alamfoorumist "Uued tooted" teemad vastavatesse kohtadesse?  

45 kasutajat on hääletanud

Küsitlus on suletud!
  1. 1. Liigutada alamfoorumist "Uued tooted" teemad vastavatesse kohtadesse?

    • 30 päeva
      21
    • 60 päeva
      17
    • 90 päeva
      4
    • 120 päeva
      3


Recommended Posts

IE- ga töötab mul aga Firefoxiga avades saan sellise

 

* Invision Power Services * IP.Board v3.4.7 * Main public executable wrapper. * Set-up and load module to run * Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $ * * * @author $Author: mark $ * @copyright © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc. * @license http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license* @package IP.Board * @link http://www.invisionpower.com * @version $Rev: 12025 $ * */ define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' ); require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/ require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/ require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/ ipsController::run(); exit();

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul siiani "vaata uusi postitusi" viskab järgmise vea + ctrl+F5 ei aita siin:

 

<?php
/**
* <pre>
* Invision Power Services
* IP.Board v3.4.7
* Main public executable wrapper.
* Set-up and load module to run
* Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $
* </pre>
*
* @author         $Author: mark $
* @copyright    © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc.
* @license        http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license
* @package        IP.Board
* @link        http://www.invisionpower.com
* @version        $Rev: 12025 $
*
*/    

define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' );
require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/
require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/
ipsController::run();

exit();

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul siiani "vaata uusi postitusi" viskab järgmise vea + ctrl+F5 ei aita siin:

 

<?php

/**

* <pre>

* Invision Power Services

* IP.Board v3.4.7

* Main public executable wrapper.

* Set-up and load module to run

* Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $

* </pre>

*

* @author         $Author: mark $

* @copyright    © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc.

* @license        http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license

* @package        IP.Board

* @link        http://www.invisionpower.com

* @version        $Rev: 12025 $

*

*/    

 

define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' );

require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/

 

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/

require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/

ipsController::run();

 

exit();

 

ma just kontrollisin, mul töötab, erinevate brauseritega oled proovinud? Ehk brauseris teema?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma just kontrollisin, mul töötab, erinevate brauseritega oled proovinud? Ehk brauseris teema?

Ma ei hakka nüüd foorumi pärast brausereid vahetama või topelt kasutama.

 

Muidu google chrome ei funka. 

Töin välja lihtsalt vea, mis silma jäi. See ei takista kasutamast. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chromega võib proovida nii, et vajutada F12(avab developer tools akna) ja siis vajutada kas ctrl-shift-R või hoida reload nuppu paar sekundit all ja valida sealt hard reload. Vägagi tõenäoliselt oli midagi korra kuskil katki ja nüüd näitab läbu selleks, et see tuleb browseri cache'st.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chromega võib proovida nii, et vajutada F12(avab developer tools akna) ja siis vajutada kas ctrl-shift-R või hoida reload nuppu paar sekundit all ja valida sealt hard reload. Vägagi tõenäoliselt oli midagi korra kuskil katki ja nüüd näitab läbu selleks, et see tuleb browseri cache'st.

Done - not working.

 

 

Iuv6LRU.png

Võib ka seadete alt tühjendada

Done - not working.

 

Ikka sama error samas kohas. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vasta sellele teemale...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...