Jump to content
E-sigareti foorum

tiitus

Tavakasutaja
  • Postitusi

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Tänan
    tiitus got a reaction from jeesus188 in Huumorit elust enesest   
  2. Like
    tiitus reacted to crypto in EMTA ettekirjutus   
    Väike update, vaatasime ja lugesime ja lõpuks jõudsime nii kaugele, et ilmselt läheb järgnev vastus neile:
     
    VASTUS ETTEKIRJUTUSELE
     
     Olles tutvunud Teie poolt esitatud ettekirjutisega ja tutvudes tubakaseadusega leian, et antud maitsestajad ei kvalifitseeru TubS § 3 prim 1 järgi tubakatootega seonduvaks tooteks. Maitsestaja ei saa olla kehtiva TubS järgi tubakatootega seonduv toode. Viimase tunnused ja definitsioon on toodud TubS § 3 prim 1 Tubakatootega seonduvad tooted.
     
    (1) Tubakatootega seonduvad tooted on:
     1) tubakatootega sarnaselt kasutatavad tooted, millega imiteeritakse tubakatoodete tarbimist, ja tooted, mida kasutatakse tubakatoodete asendamiseks, sealhulgas elektrooniline sigaret, taimsed suitsetatavad tooted, erinevad materjalid vesipiibutubaka asendamiseks ja tubakavaba huuletubakas, sõltumata nende toodete nikotiinisisaldusest;
     2) otseselt tubakatoote tarvitamiseks mõeldud tooted, sealhulgas vesipiibud ja piibud, nende osad ja tarvikud, sigaretipaberid, sigaretihülsid ja nende täitmise seadmed, tubakatoodete juurde kuuluvad ja nendega ühendatavad filtrid, filtreerivad piibupesad ja filtripadrunid, sigari- ja sigaretipitsid ning nendega võrdsustatavad kaubad ja nende osad ning muud tooted.
     
     (2) Elektrooniline sigaret on toode, mida võib kasutada nikotiini sisaldava auru suuotsa kaudu tarbimiseks, või sellise toote komponent, sealhulgas täitekapslid, mahutid ja seade ilma täitekapsli või mahutita. Elektroonilised sigaretid võivad olla ühekordsed või täitepakendi või mahuti abil täidetavad või ühekordselt kasutatavate täitekapslitega laetavad.
     
     (3) Taimne suitsetatav toode on taimede, ravimtaimede või puuviljade baasil valminud toode, mis ei sisalda tubakat ja mida saab tarbida põlemisprotsessi abil.
     
    Tegu on Lõhna- ja maitseainega, mis on tööstuslikult saadud kontsentreeritud lõhna- ja maitseaine (antud juhul on lahustiks ja kandjaks propaan-1,2-diool, E-aine märgistusena E1520), selline aroom- ja maitseaine kuulub lisaainete hulka, kuid E-numbrit ei oma. Seda toodet ei saa ega tohi otse e-sigaretis kasutada.
    See, et seda müüakse e-sigerettidega seonduvas müügikeskonnas, ei ole seadusjõuline tingimus, sama loogika alusel võiks keelata ka samas keskonnas müüdavad tühjad pudelid, destileeritud vesi, propüleenglükool, glütseriin, akud, t-särgid jms. See, et toode on märgitud e-sigaretti maitsestajaks, näitab ainult seda, et tegemist on toiduaine standardist kõrgema puhtusastmega tootega. Kas ma kasutan seda nüüd saunakerisel vee sees lõhnaleili tegemiseks, joogivee maitsestamiseks, küpsestiste maitsestamiseks, koduseebi lõhnastamiseks või e-sigareti vedeliku maitsestamiseks ei ole kusagil seaduses määratletud, ega saa olla tingimuseks, mis näitaks korrarikkumist.
     
    Seoses sellega leian, et antud tootele ei kehti Teie poolt välja toodud TubS § 6 lg 3 p 3, TubS § 22 lg 2 p 6 ja Tubs § 16 prim 2 kehtestatud nõuded. Palun vabastada saadetis tollilaost ja lõpetada menetlus minu suhtes.
  3. Like
    tiitus got a reaction from Levia.ee in Huumorit elust enesest   
  4. Like
    tiitus got a reaction from jeesus188 in Huumorit elust enesest   
  5. Like
    tiitus reacted to old in Üks artikkel   
    Põmm kohtusse jälle ja seekord hoopis teistel alustel
    http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-sues-records-obama-e-cig-regs/
  6. Like
    tiitus reacted to old in Üks artikkel   
    Aktiisi lisamisele e-vedelikele esitas argumenteeritud vastulause ka NIKOTIINI TARBIJATE ÜHINGUTE RAHVUSVAHELINE VÕRGUSTIK (INNCO).
    http://e-liit.ee/suhtlus-riigiga/39-innco-alkoholi-tubaka-kuetuse-ja-elektriaktsiisi-seaduse-ja-tubakaseaduse-muutmise-seaduse-380-se-menetluse-juurde-riigikogus
  7. Like
    tiitus got a reaction from keegiM in Üks artikkel   
  8. Like
    tiitus reacted to jeesus188 in Üks artikkel   
    Kogemata sattusin peale
     
  9. Like
    tiitus got a reaction from reinolen in Üks artikkel   
    Ei näe kogu artikklit. 
  10. Like
    tiitus reacted to YRO in Kayfun Mini V3   
    Must ja odav versioon
  11. Like
    tiitus reacted to vandura in Murjamite kodustamine   
    Minu meelest parim kommetaar.  Meenub hiljuti kuuldud sentents: Eesti riik on piisavalt võimekas, et pagulasi Vaos hoida, vajadusel neid ka Rakkesse panna ning kui see ei aita, siis Tapale saata...
  12. Like
    tiitus reacted to admin in Vinguviiul ehk nutke südamest   
    0.1l - demo 
    0.25l - trial version 
    0.5l - personal edition 
    0.7l - professional edition 
    1.0l - network edition 
    1.75l -  for small business
    3l - enterprise 
    5l - corporate edition 

    Pudel puskarit - home edition 
    Hommikune peaparandus - Recovery tool 
    Sakusment - plugin 
    coca-cola, fanta jne - trojans
  13. Like
    tiitus reacted to EMTA in Asjad, mis päeva päikeseliseks teevad ehk rõõmustage südames   
    Mhm, minu meelest tuleb süüa sealiha, kõrvale kartulat ja hapukoores segatud kodus kasvatatud salatit, on's selleks siis punane tomat või kurk mis ise lauale kargab, vahet pole, peaasi et ka sool oleks kambas ja kõht korisemas. Võta aga kamaraga käntsakas ja viska ahju. Kellele küüslauk meeldib, siis parim on lihale sisselüiked teha, ning sinna näpuga küüslaugu liiste lükata. Kardulad on hää teha kuumakotis. Nagunii peab hiljem nad lisama, miks siis mitte ka neile võimalust anda. Seega kardulad pange kuumakotti, ja siis visake sinna mekki mis teile meelepärane on. Kui liha on omad leemed välja lasknud, tõstke lusikaga ka neid kartulatele seltsiks, ning siis sulgege kott ja asetage nad õrnalt liha manu küpsema. Mõni hetk enne prae välja võtmist, lõigake mugulate kott lõhki ja jätke nad kuumale praadida. Kui asi valmis, saate maaaaaaaailma kõige maitsvama prae, seda siis kui teil muidugi hapukoort ja kurki ning tomatit oli aega varuda. Kui too tegemine meelest läks, peate lihtsalt sööma maaaaaailma parimat praadi ilma salatita.
     
    Juhul kui sealiha on otsa saanud, võiks võtta loomaliha käsile. Seda tuleks kuumaga praadida pruuniks ja siis teise potti mulksuva vee sisse visata, kus talle peab aega ja õrna kuumust andma haudumiseks. Koheselt tuleks neile seltsiks pikkida ka porgandit ning klaariks praetud sibulapoissi. Kui leem on lõhnast õite nämma, võiks potti ka paar piiska hapukoort lisada. Mõni eestimaine koorega keedetud kardulas pajast, ning lihakastet kulbiga sekka, ai raisk, vot see on hää. Kastet ei tohi eriti jahuga rikkuda, aint natuke, et paksem saaks. Muidu läheb sinna ikka hapukoor, see teeb kastme eriti siidiseks ja paneb keele laksuma. 
     
    Ja siis tuleb hetk, kus suutäis liha tundub liiga rammus olevat. Paras aeg supi jaoks. Kuid isegi suppi ei saa ilma lihata hääd. Kaupmehe käest leiab konte, kus liharibad veel man on. Need siis peab patta loopima ja laskma keeda oma tundi neli või kuus (mina panen ka pihutäie kruupe sinna). Liha peab kondi ümbert ise ära kukkuma, ja leem võiks olla linnamehe pudruga ühte masti. Keema hakkamisel tuleks va vaht ää korjata, see kurask keerab leeme vihaks. Ja jälle soola, pipart, loorber. Lõpuks kui leem valmis, algab too kõikse vägevam pidu. Kontidelt tuleb riisuda ka kõige viimanegi rüü. Siinkohal pean hoiatama, jätke ka supi jaoks liha, ärge seda kõike nahka pistke. Nüüd visake leemele seltsiks kõike mis teile meeldib. Kartul, sibul, porgand, makaronid, mis iganes. Sisseloopimise aegu vaadake ise. Lõpuks kui aurav supp taldriku peale jõuab, soovitan enne hapukooresilma lisamist ka niisama seda lürpida. 
     
    Aa, kui õhta õlutit pruukida, siis peab pannil särisema peekon. Lased aga panni kuumaks, nii et rasv sääl särtsub, viskad peekoni praadima, keerad kähku küljelt küljele, ning annad parajalt kuuma. Sool on jälle meie parim sõber. Vaata ain't et sa üle ei prae. Ega sa muumiat tee. Liha peab jääma selline mahlakas, samas praetud ja soolakas. Susistad külmalt pudelilt korgi ja haukad soolaselt praetud peekonit, mmmm. 
     
    Ja kilod kaovad!
  14. Like
    tiitus reacted to Scuall in Parim Ego komplekt(aku+aurusti)?   
    Kuna sul see spinnerijunn nii kui nii lowend värk siis las õpetan nats.
    Multitool on sul? või korralike hammastega näpitsad. Hakkad vaikselt spinneri 510 pigistama, liikudes ringiratast. nn. valtsid kokkopoole toru.
    (eelnev kehtib, kui clearo mis küljes ei seisa, on 510 keermega.
  15. Like
    tiitus reacted to EMTA in Huumorit elust enesest   
    Tuleb mees koju ja räägib naisele:
    “Tead, kallis, rahvaülikoolis räägiti meile, et eriti erutav on siis, kui naine seksi arenedes oigab ja ohib. Proovime täna ära!”
    Heidavadki kohe voodisse ja asuvad asja kallale.
    Naine: “Noh, kas hakkan juba oigama?”
    “Oota veel veidi…”
    Mõne aja pärast naine uuesti: “Kas nüüd?”
    “Jah, jah! Lase käia!”
    “Oi-oi, elu on viimasel ajal nii raske, oh, raha ei jätku, hinnad aina tõusevad, oeh…"
  16. Like
    tiitus reacted to Scuall in Ukraina kriis, arutleme.   
    Paraku nõustun Jeesusega. 
    Unemp, http://www.para-web.org/ , seal oled sa selle pullikakaga omal kohal.
    Sa peaksid vaatama tikutopsist välja, mitte selle psühhodeelilist väliskesta. Sa peaks olema piisavalt vana arusaamaks, et õnneks oleme me seekord teisel pool tulevast eesriiet. Kuna me oleme niivõrd väike riik, siis paraku peame võtma kellegi sisukoha ja õnneks seekord on mõistusega inimesed võtnud inimlikuma geopoliitilise jõu poole.
    Aga noh, oma arvamust võid sa ikka avaldada, kuigi soovitatavalt eelpool antud lingil.
  17. Like
    tiitus reacted to jeesus188 in Ukraina kriis, arutleme.   
    unemployer, mine tavasuitsule tagasi, sellist sitta võid ajada mingis krd muus faking foorumis. lase endale kuul pähe. loodan, et hommikul on kuulda kaastunde avaldusi, sinu kaotusest     
     
×
×
  • Create New...