e-kodanik 295 Postitatud Aprill 2, 2015 Can you spare 5 minutes to complete the ECF annual survey? With the FDA poised to heavily regulate vaping products, your voice matters more than ever. Our survey data is a valuable tool in guiding sensible regulation and showing regulators what is really happening in the world of vaping. Many thanks in advance, Oliver and the ECF Team Take the survey now! Please consider taking the survey, even if you no longer vape. There will be 1 prize of $500, plus 2 further prizes of $250 for the runners up! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2015 haigelt "lühike" küsitlus tehtud Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 2, 2015 Tegin samuti ära, osalesin ka eelmisel. Ja nüüd ma tean kui pikk aeg on 10 minutit Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 2, 2015 Joppenpuhh, pea 100 küsimust , viimast otsa ma enam ei viitsinud transleitida ja laksisin suvalt. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Aprill 2, 2015 Ma jätsin pooleli, ära tüütas. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 2, 2015 Vastatud. Share this post Link to post Share on other sites
LostMyPants 0 Postitatud Aprill 2, 2015 Aega läks aga asja sai, hea eesmärgi nimel vähemalt vast tasus teha Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 2, 2015 no loodame et selle uuringu tulemused jõuavad ka kuhgi sinna kus neist kasu on. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 3, 2015 Täpselt 5 minutit ja 40 sekundit võttis aega. Kui on nii, nagu old loodab, ei ole see ju pikk aeg. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 3, 2015 Täpselt 5 minutit ja 40 sekundit võttis aega. Kui on nii, nagu old loodab, ei ole see ju pikk aeg. lugesid ka või lihtsalt klikkisid? Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Aprill 3, 2015 Mul läks ikka ca 25min. Muu oli ok aga see küsimus "peamine põhjus miks hakkasid veipima" võttis kaua aega. Enamasti kuna hakkasin üle mõtlema seda mitu korda ja tekkisid pausid sisse. Praegu ütleks, et asi oli tervises ja eesmärgis seda parandada(nagu ta on praegu ehk miks ma analoogi peale tagasi ei lähe kunagi) aga tookord, kuigi ma ei tahaks seda tunnistada, oli ikkagi asi rahas. Kui hakkas koni kuluma üle paki päevas ja seda argipäeviti, siis otsustasin otsida alternatiivi. Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Aprill 3, 2015 Tehtud. Aega ei vaadanud sest vahepeal pidi lastega tegelema Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 3, 2015 Tehtud, läks ca 10 minti Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Aprill 3, 2015 Kes mida teeb siis selle 500 USD-ga, kui võidab? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 3, 2015 Ma vahetan eurodeks. Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Aprill 3, 2015 Tea kas on mõtet - euro kurss usd vastu kogu aeg kukub ... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 3, 2015 Ma vahetan eurodeks. doh, paypal vm loom konverdib sulle selle ise ära, vaevalt need 5 sotti sulle ümbrikus saadetakse Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 3, 2015 Sulas ikka, pidulikult pidavat üleantama see nuts. Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Aprill 3, 2015 Ka tehtud, ypris asjalik küsitlus. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 4, 2015 Ma ei pannud emaili. Rahast ei hooli. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Aprill 4, 2015 Vastatud. Suht asjalik küsitlus. Share this post Link to post Share on other sites