Jump to content
E-sigareti foorum

YRO

Tavakasutaja
  • Postitusi

    161
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About YRO

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling

Viimased profiili külastajad

8 698 profiili külastust
  1. Leedukate hulgas on ka sotse.
  2. YRO

    EestiVeipTV

    Kahju, et Vakra sots on. Vastasel juhul oleks eestikeelne uuring niks-naks olemas.
  3. YRO

    Akude tellimine

    Olen huviline, kui läheb tellimuseks. Võin ise ka tellida häda pärast.
  4. Radikaalne idee oleks müüa baasvedelikku ilma pakendita st lahtiselt. Ma küll ei usu, et "Paljas pala" selle tootevalikusse võtab, aga ideena võiks üles tõsta. Huvi pärast vaatasin järgi, et meil on päris mitmeid piibutubaka poode, kes müüvad tubakat veebis. Kas piibutubakat kohapeal mitte ei müüda lahtiselt?
  5. Rohelistele (k a huvigruppidele) peaks rõhuma asjapulgad, kes rohkem poliitikutega (k a Euroopas) tegelevad. Eraisikul pole mingit survejõudu poliitikale, mida edukalt näitas üle viietuhande allkirja kogumine riigikogule.
  6. Panen siia pildi tegevusest, millega just tegelesin. Nimelt valasin tühjaks viisteist nikotiiniga baasi, et segada valmis pool liitrit vedelikku. Need viisteist (sisuliselt uut) pudelit koos trükimaterjali ja korkidega lendavad nüüd tühjalt prügikasti. Õnneks mitte otse loodusesse. Selle asemel, et osta üks mõistlik pudel baasi ma lihtsalt raiskan plastikut. Igal väikesel pudelil on peal tähtis aktsiisimärk ja jutt jubedalt kahjulikust ainest, mida ma kahjuks ei viitsi iga pudeli pealt läbi lugeda. Mõtlen, et viina võiks pakenda edaspidi 4cl pakenditesse, kohvi 10g ja sigarette võiks müüa ükshaaval. See on väga tõhus meede sõltuvusttekitavate toodete tarbimise vähendamiseks. Kahjuks küll ei ole välistatud, et tarbija hakkab ostma neli-, kuus- või kakskümmendpakke. Küll aga võidaks riik tohutult kleebiste trükkimise ja prügi tekkimise pealt. PS. Tegelikult ma vihastasin meie vahva riigi peale. Kui keegi teab kanalit n-baasi jaoks, siis võiks mulle privas teada anda.
  7. Aga enne kui tõlkima hakkate võiks vaadata üle sõna "stigma" tähenduse ja asendada selle ehk sõnaga "dogma". Muidu lõppeb see asi freskoga.
  8. Oeh... Demagoogia võtted: 1. siltide kleepimine - " turunduslikud seisukohad", "oma müügihuvist lähtudes" 2. keeleline mõjutamine, kõnelejat näidatakse ebameeldivas valguses - "ründavad" 3. tegelikkuse moonutamine - "üksikuuringud on saanud erinevaid tulemusi ja neid valikuliselt välja noppides võib tõestada just seda, mida soovitakse.", "E-sigaretiga kaasnevad rahvastiku tasandil ka muud ohud: suitsetamise taasnormaliseerimine ühiskonnas, mullinätsu- ja koolamaitselised vedelikud toodete lastele ja noortele turundamiseks, sigaretiga võrdlemine mittesuitsetamisega võrdlemise asemel ohtude pisendamiseks jne." 4. viitamine kõrgemale jõule - "Tervise Arengu Instituut kui teadus- ja arendusasutus võtab koos enamiku Euroopa teadusasutustega positsiooni mitte propageerida sõltuvushaigust põhjustavat seadet, millega kaasnevad terviseriskid, mille täpne määr selgub alles aastakümnete pärast. Seda seisukohta jagavad ka näiteks WHO ja Maailma Arstide Liit." 5. demonstreeritakse oma erilist informeeritust - vt eelmine punkt 6. tulevikupiltide maalimine - vt punkt 3 7. hoiatamine - vt p4, "Lisaks on oht e-sigaretti loobumiseks kasutades hoopis sellest sõltuvusse jääda.", "mida täpselt e-sigareti suitsetaja endale sisse hingab, ei tea keegi" ...jätkake ise Kõige demagoogilisem on kedagi süüdistada demagoogias ja artikkel on musternäidis demagoogiatudengile.
  9. Maksuametnikel hakkaks Iirimaal käed värisema ja läheksid nurga taha suitsu tegema, kui näeksid, et igal suuremal tänaval on mõni veipimisega seotud pood või vitriin. Hinnad odavamad kui meil - kaasa-arvatud seadmed. Kolmandikus baaridest on veipimine lubatud, aga peab küsima, sest see on iga baari enda otsustada. Lennujaama turvakontrollis polnud kummalgi lennul küsimusi. Seade taskus, vedelik kilekotis, akud käsipagasis.
  10. Mina saan täiesti hästi äru, et 95% on kaupleja huvides, et mitte keegi piiri tagant midagi ei telliks. Ma olen 95% sellega nõus. Nõuka ajal oli suureks ohuks see, kui keegi midagi välismaalt sai. Kõik olid võrdsed.
  11. MTÜ nimest ja põhikirjast peaks sõnapaari "ja kasutajate" eemaldama. Kui paari mahla pärast ähvardab riik 9k trahviga, siis asjatundlik organisatsioon võtaks selle oma argumentide arsenali, mitte ei konstateeriks "rikkus jah seadust".
  12. Ilmselt kardetakse TPD-politseid: * saevad paagid lühikeseks * käsivad vedelikud kallata pisematesse topsidesse * üle 20 voldi kanged vedelikud konfiskeeritakse
  13. Merlin + Pico ja Merlin Mini + Smok AL85
  14. YRO

    UD Bellus

    Ma kasutasin pikalt põhipaagina. Kui rakendamise selgeks õpid, siis üldjoontes lekkimisega probleeme ei tule ja maitse on hea. Mind hakkasid lõpuks häirima kaks asja: ehitamiseks on ruum üsna kitsas ja õhuaukude juures tekkis pidevalt kondents.
×
×
  • Create New...